A World of Warcraft ismét Mountain Dew együttműködésre készül?

A World of Warcraft ismét Mountain Dew együttműködésre készül?

Izgalmas kollaborációt leplezhetett le egy rajongó.

Azok a rajongók, akik már a kezdetek óta kapcsolódnak a World of Warcraft világához, emlékezhetnek arra, hogy 2009-ben volt egy Mountain Dew együttműködése a játéknak, mely során az üdítőital vásárlói különleges, a WoW-on belüli elemekre tehetettek szert, és az egész eseményt hatalmas marketingkampány kísérte. A napokban egy Reddit-felhasználó olyan képeket osztott meg a platformon, melyből arra következtethetünk, hogy a történelem hamarosan megismétli önmagát.

Az Electronic-Garden-16 nevet viselő felhasználó közzétett számos képet, melyeken a World of Warcraft & Mountain Dew Game Fuel együttműködést lebuktató csomagolások, gyártási folyamatok és rengeteg már kész termék volt látható, melyek alapján citrus és szeder, valamint citrus és cseresznye ízben lesznek elérhetőek – előbbi Xal'atath és Alleria, utóbbi pedig Thrall és a Lich King képével. Azóta a szivárogtató Reddit-fiókja törölve lett, ami csak további megerősítés a valódiságtartalmával kapcsolatban.

Ha mindez valósnak bizonyul, akkor valószínűleg úgy fog működni, mint a Mountain Dew Gaming Rewards promóció, amit a Final Fantasy 14 esetében is láthattunk. Ez azt jelenti, hogy az üdítőkön különböző kódokat találhatunk majd, melyeket virtuális pontokra beváltva lesz lehetőségünk elkölteni. A rajongók persze már most belekezdtek a különféle teóriák gyártásába, és fejben már el is költötték az így összegyűjtött pontokat, azonban a hivatalos bejelentésig felesleges túlságosan beleélni magunkat. Arról nem is beszélve, hogy a Final Fantasy 14-es együttműködés például csak az Egyesült Államok lakóinak a számára érhető el, így ha minden téren annak a tematikáját fogja követni a World of Warcraftos promóció, akkor mi kimaradunk belőle.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár