Nem futna a Call of Duty Black Ops 6 a gépeden? Az Xboxnak van egy megoldása

Nem futna a Call of Duty Black Ops 6 a gépeden? Az Xboxnak van egy megoldása

Havi pár ezer forintért nem hogy a játékot nem kell megvenned, még egy bivaly erős gépre sem lesz szükséged, hogy ha tolnád a Call of Duty: Black Ops 6-ot.

Még májusban leplezte le az immáron a Microsoft alá tartozó Activision, hogy bizony már az első napon ott virít majd a Call of Duty: Black Ops 6 az előfizetéses szolgáltatásának, a Game Passnek a kínálatában. Sokan örültek ennek a hírnek, hiszen ez azt jelenti, hogy így nem kell megvenni az évente jelentkező széria legújabb darabját, ha játszani szeretnének vele pár hetet, hónapot.

Most pedig a Microsoftnak azok számára is van egy remek híre, akik augusztusban a gépigény láttán csalódottak lettek. Nem állítanánk, hogy a Treyarch túlzásba esett volna. Talán a tárhelyet lehet egy kicsit sokallni, ha a Black Ops 6 mellé még a Warzone-t is telepíteni szeretnénk, de így sem annyira vészes a helyzet, mint néhány korábbi epizódnál. Ezt leszámítva a GPU vagy CPU követelmények kb. a Modern Warfare 3 szintjén vannak, még az ajánlott hardverek is több évvel ezelőttiek, tehát a többségnek nem fog fejfájást okozni a játék futtatása. De ha esetleg még ez a rendszerkövetelmény is sok neked, mert mondjuk még pont nem gyűlt össze az új gépre való, a régi masina meg csak porfogónak jó, akkor sem kell aggódnod!

A Microsoft ugyanis bejelentette, hogy a Game Pass mellett az Xbox Cloud Gaming nevű felhőszolgáltatásában is ott lesz az új CoD már az első naptól kezdve. Ráadásul a kiadás napján még a Modern Warfare 3 (2023) és a Warzone is bekerül a felhős kínálatba, hogy mindenki megtalálja a neki kedves lövöldét ott. Azt viszont nem árt tudni, hogy ez csak a Game Pass Ultimate előfizetőknek lesz elérhető, mert a Cloud Gaming csak ebben a csomagban szerepel. Igaz, így két legyet üthetsz egy csapásra: akkor az új CoD-ot sem kell megvenned, mert az szintén benne lesz a Game Pass Ultimate-ben a megjelenés napján.

A Call of Duty: Black Ops 6 2024. október 25-én jelenik meg PC-re, Xbox Series X|S-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Borítókép: Treyarch

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár