Az utolsó trailerrel a CoD Black Ops 6 gépigényét is felfedték

Az utolsó trailerrel a CoD Black Ops 6 gépigényét is felfedték

Úgy tűnik idén is az AMD-s felhasználóknak szeretnének elsősorban kedvezni a fejlesztők.

A Call of Duty: Black Ops 6 jövő héten jelenik meg, de a játék marketingje már javában zajlik. Most éppen Activisionnek köszönhetünk egy PC-s launch trailert, amelyben felbukkan az október 25-én érkező kampány, de bepillantást nyerhetünk többjátékos és zombis élménybe is. Az viszont már az első pillanattól kezdve egyértelmű, hogy ez az előzetes erősen igyekszik belopni magát az AMD-rajongók szívébe.

Csillog-villog, dirren-durran

Talán meglepő, talán nem, de a legújabb Black Ops 6 kedvcsinálóban az AMD kapta a főszerepet. Ez egy megjelenés előtti trailer, és bár a tartalma többnyire ugyanaz, mint amit a játék konzolos verzióihoz kiadott videóban, van néhány csicsás dolog, amit kizárólag a PC-s játékosoknak tartogattak. Mondjuk a Ricochet csalás elleni védelmet már most kinevetik a felhasználók, mert a közösség szerint ez fabatkát sem ér a nemkívánatos egyénekkel szemben.

Mindenesetre el sem téveszthetnénk, hogy melyik gyártónak szeretne kedvezni a kiadó, mivel egy hatalmas felirattal kezdődik a felvétel: „All Footage Captured on AMD Hardware”. Ígéretet kaptunk arra is, hogy az AMD FSR 3.1 már a megjelenéskor benne lesz a játékban. Ez nem más, mint 'FidelityFX Super Resolution' technológia, amelynek célja a képminőség és a képkockasebesség növelése. Nem lenne teljes a felhozatal, ha a 4K és az ultraszéles felbontások támogatásról ne tettek volna említést. Na de nem kell a rizsa, íme az akció:

Október 25-én világszerte játékosok milliói özönlenek majd a platformra, hogy megnézzék milyen lett az évek óta az egyik legjobban várt Call of Duty epizódot. Ha PC-s játékos vagy, nem árt tudni, hogy vajon milyen vas kell az új FPS futtatásához. Nem kell egyébként megijedni, alapvetően nem olyan durvák a követelmények, és még a legnagyobb beállításokhoz se kell egy Paks 2-t építeni otthon.

Íme a Call of Duty: Black Ops 6 gépigénye:

Minimum

Processzor: AMD Ryzen 5 1400 or Intel Core i5-6600
Memória: 8 GB RAM
Videókártya: AMD Radeon RX 470 or GeForce GTX 960 | 2 GB VRAM
Tárhely: 102 GB SSD

Ajánlott

Processzor: Ryzen 6 1600X or Intel Core i7-6700K
Memória: 12 GB RAM
Videókártya: AMD Radeon RX 6600XT or GeForce GTX 1080Ti / RTX 3060 | 8 GB VRAM
Tárhely: 102 GB SSD

Ultra

Processzor: AMD Ryzen 7 2700X or Intel Core i7-8700K
Memória: 16 GB RAM
Videókártya: AMD Radeon RX 6800XT or GeForce RTX 3080 or RTX 4070 | 10 GB VRAM
Tárhely: 102 GB SSD

Kövess Minket!



Gamer szótár