Új előfizetési csomag jön a WoW-hoz, amely egy csomó ajándékot is rejt

Új előfizetési csomag jön a WoW-hoz, amely egy csomó ajándékot is rejt

Mostantól már egy egész esztendőre le lehet tudni a havidíjat, ha szeretnénk.

Augusztus végén robbant be a World of Warcraft: The War Within, de ez nem jelenti azt, hogy véget értek volna az újdonságok erre az esztendőre. Egy új bejelentésből tudhattuk meg azt is, hogy mostantól már lehetősége lesz a felhasználóknak akár egy teljes évre is előfizetniük. A 12 hónapos előfizetési csomag pedig naná, hogy rejt magában jó néhány ajándékot is, hiszen a hátasok (mount) mellett háziállatokat (pet) is begyűjthetünk. A Classic és modern WoW jutalmakkal kiegészítve a játékosok egy csomó ingyenes, exkluzív tárgyhoz juthatnak hozzá, miközben még pénzt is megtakaríthatnak az új ajánlat révén.

Az elmúlt évek során azok a WoW rajongók, akik nagy tételben vásároltak előfizetési csomagot, játékbeli zsákmányt kaptak pluszba. A 6 hónapos jutalmak jellemzően minden év januárjában és júliusában, míg a 12 hónapos ajánlatok minden októberben frissülnek. Ha most valaki előre egy évre bizalmat szavaz a Blizzardnak és a World of Warcraftnak, nem csak 2 dollárt spórol minden hónapban, hanem a Startouched Furline Skyriding és a Gigantic Grrloc ground mountot is megkapják a modern WoW-hoz, valamint a Lava Drake-et a Classic-hoz. Ha ez nem lenne elég, akkor íme a teljes ajándékcsomag tartalma:

World of Warcraft: The War Within

  • Startouched Furline Skyriding hátas
  • Kínai holdújévre érkező hátas
  • Gigantic Grrloc hátas
  • Charming Courier Skyriding hátas

World of Warcraft: Cataclysm Classic

  • Lava Drake repülő hátas
  • Kínai holdújévre érkező háziállat
  • Swoopy háziállat

A játékosok mostantól tehát 2025 októberéig bármikor átállhatnak a 12 hónapos előfizetésre, hogy megkapják ezeket az új kiegészítőket, még akkor is, ha már van hátralévő játékidejük. Ez azt jelenti, hogy a Charming Courier januárban tűnik majd el a váltás során, így azok, akik a World of Warcraft jelenlegi hat hónapos előfizetési ajánlatát szeretnék behúzni, ezt még előtte meg kell tenniük, ha le akarnak csapni rá és a többi jutalomra.

Kövess Minket!



Gamer szótár