Igazak voltak a szivárgások, napokon belül játszható lesz az Alan Wake 2: The Lake House

Igazak voltak a szivárgások, napokon belül játszható lesz az Alan Wake 2: The Lake House

A Remedy Entertainment most először mutatott játékmenetet az Alan Wake 2 második kiegészítőjéből, a The Lake House-ból, a végén pedig a megjelenési dátumot is leleplezte a stúdió.

Csütörtök este 19 órára hirdette meg az Xbox a Partner Preview című eseményét, ahol a külsős stúdiók 25 percben mutathatták be, hogy mivel is készülnek a következő időszakra a konzolos és a PC-s játékosoknak. Azt már jó előre tudtuk, hogy az eseményen kitüntetett szerepe lesz a Remedy Entertainmentnek, akik a szeptemberben leleplezett Alan Wake 2: The Lake House kiegészítő első gameplay videóját is megmutatják végre.

A Remedy szekciója bár nem volt hosszú, annyiból mindenképp különleges volt, hogy tegnap egy ausztrál és egy új-zélandi kereskedő weboldalán kiszivárgott az Alan Wake II: Deluxe Edition tartalma, ezzel együtt pedig a várva várt DLC potenciális megjelenési dátumáról is lehullott a lepel. Mivel egy váratlanul közeli dátum szerepelt ezeken az oldalakon, voltak kétségeink afelől, hogy ez tényleg valós információ vagy csak valamilyen hiba volt – többek között ezért is vártuk a mai bejelentéseket.

Az Xbox Partner Preview-s előadásból pedig kiderült, hogy az október 22-i dátum nem csalás, nem ámítás. Vagyis egy hét múlva ilyenkor már bárki belevetheti magát a The Lake House nem túl barátságos rengetegébe, valamint már kapható a DLC-ket is tartalmazó Alan Wake II: Deluxe Edition dobozos és digitális formában. Az új előzetes alapján pedig lehet még finoman is fogalmaztuk meg a horrorokat, amik a játékosokra várnak majd, mert rég láttunk ennyire rövid, mégis para dolgot:

Borítókép: Remedy Entertainment

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár