Még el sem készült a Project 007, de már a James Bond játék folytatásán törik a fejüket a fejlesztők

Még el sem készült a Project 007, de már a James Bond játék folytatásán törik a fejüket a fejlesztők

Az IO Interactive feje, Hakan Abrak egy interjúban mesélt a James Bond játékukkal kapcsolatos terveikről.

A 2021-es Nincs idő meghalni óta arra vár mindenki, hogy kiderüljön, mikor rebootolják a James Bond-franchise-t, no meg hogy ki játszhatja a főszereplőt, és ki rendezheti a filmszéria sorban már 26. darabját. De csaknem ugyanekkora rejtély, hogy mit kapunk a Hitman-játékokért felelős IO Interactive-tól, akik Project 007 kódnév alatt tervezik az interaktív médiumba ültetni a generációk által csodált kémkalandokat.

A pár éve még majdnem egy dollárért árverezett stúdió vezetője, Hakan Abrak nemrég egy amerikai IGN-nek adott interjúban adott számot a James Bond játék fejlesztéséről. A beszélgetés apropója egyébként az volt, hogy az IO Interactive fogja kiadni Leslie Benzies egykori GTA-producer új játékát, a MindsEye-t. De szerencsére a Project 007-es kérdésektől sem zárkózott el Abrak, így most megtudhattuk, hogy hamarosan részletekbe menően is beszélni fognak arról, amivel készülnek, addig pedig be kell érjük azzal az újdonsággal, hogy az IOI hosszútávra tervez James Bonddal, aki a Project 007-ben még valószínűleg zöldfülű lesz.

„Ami igazán izgalmas a projekt kapcsán, hogy lehetőségünk van egy eredeti történetet elmesélni. Szóval ez nem egy film videójátékos adaptációja. Ez egy teljesen új kezdet, egy történet eleje, és remélhetőleg egy nagy trilógia lesz belőle a jövőben. És ami ugyanennyire izgalmas és fontos még, hogy ez egy új Bond. Ez egy az alapoktól felépített Bond a játékosoknak” – nyilatkozta Abrak.

„Ma nem tudok újat mondani, de higyjétek el nekem, alig várjuk, hogy hamarosan beszéljünk róla. Tartjuk a terveket. A gyártás elképesztően jól halad, és hamarosan többet is elárulhatunk róla. Tudom, hogy ez csak ízelítő, hogy ez nem sok információ, de sok menő dolog fpg jönni. Mi is nagyon izgatottak vagyunk és amikor készen állunk, meg fogunk nyílni róla” – zárta le Abrak a Project 007-es beszélgetést.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár