Superman és Kraven csatázik a következő James Bond film főszerepéért

Superman és Kraven csatázik a következő James Bond film főszerepéért

Nagy a verseny a filmtörténelem egyik legikonikusabb szerepéért.

18 éve történt, hogy utoljára kémet választottak Hollywoodban, akkor Daniel Craig kapta meg ezt a megtisztelő lehetőséget, hogy James Bond bőrébe bújhat. A legérdekesebb ebben az egészben, hogy a 2005-ös Casino Royale meghallgatásán épp az akkor még csak 22 éves Henry Cavillt győzte le a szerepért. Azóta Cavill is megtalálta a helyét a filmiparban, bár hiába játszhatott el olyan ikonikus karaktereket – mondhatni pazarul –, mint Superman vagy Geralt, már ezek a projektek is a múlt részét képezik az ő életében, ettől függetlenül az egyik legnagyobb csillagnak számít a tengeren és azon túl is.

Ezeket olvastad már?

Azonban most, hogy a 007-es szerep ismét megüresedett, lehet, hogy ő lesz a befutó? Belsős információk szerint Cavill esetében 11:2-höz az esélye annak, hogy ő is bekerüljön abba az illusztris tásaságba, akik eljátszhatták már az Ian Fleming által megálmodott szupertitkos ügynököt. Ezzel elvileg a harmadik helyen áll Regé-Jean Page-dzsel együtt a James Bond szerepért folytatott versenyben. Az Oddschecker szerint a második legesélyesebb James Norton (5:1-es aránnyal), míg a favorit nem más, mint Aaron Taylor-Johnson – neki 3:1-hez az oddsot adott az oldal.

Ha viszont pusztán a tényeket nézzük és, hogy mekkora nevek állnak sorba ezért a szerepért, akkor mindössze ketten maradnak versenyben: Henry Cavill és Aaron Taylor-Johnson. A Deadline jelentése szerint már nekiláttak a Lionsgate-nél előkészíteni a Hegylakó rebootot, amelyben Cavill Connor MacLeodként bizonyíthat majd, és a rendezői széket a John Wick-filmeket jegyző Chad Stahelski foglalhatja el. A halhatatlan skót kardforgatóról szóló fantasy eposz forgatása 2024-ben kezdődik, ami valószínűleg éppen akkor zajlik majd, amikor végre bejelentik a következő Bond filmnek a 2025-ös bemutatóját – legalábbis első körben erre számítanak a bennfentesek.

Emiatt elképzelhető, hogy nem feltétlenül ő lesz az első számú befutó. Továbbá az is ellene szól, hogy ő már 40 éves, és a James Bond filmek legutóbbi producere, Michael G Wilson azt mondta, hogy egy harmincas éveiben járó színészt keresnek a következő produkcióhoz, és ez Taylor-Johnsonnak (33 éves jelenleg) a malmára hajtja a vizet. Érdekes lehet, de a korkülönbségük ellenére mindketten egyszerre kezdtek el filmezni 2001-ben. Taylor-Johnson azonban majdnem kétszer annyit szerepelt már a képernyőn, mint Cavill, bár a következő nagy dobását, a Kraven, a vadászt jövő évre halasztották.

Kövess Minket!



Gamer szótár