Legalább az EZ4ENCE szerzői nem feledkeztek meg a CS2 születésnapjáról úgy, mint a Valve

Legalább az EZ4ENCE szerzői nem feledkeztek meg a CS2 születésnapjáról úgy, mint a Valve

Kedves Valve, ezt azonnal tegyétek be a játékba! Köszi.

Kifejezetten aktív idén a The Verkkars nevű finn zenei páros, hiszen az év elején már kaptunk tőlük egy God Mode című számot, amiben a PGL Major Koppenhága bajnok Aleksib is rappelt pár sort. A hétvégén pedig újabb Counter-Strike témájú nótával jelentkezett az EZ4ENCE-ért és a n0thinngal közös Flashbang Dance-ért felelős duó. Az MVP, mint a címéből is kitalálható, a szerver legértékesebb játékosainak szól. De ezen felül arra is tökéletes, hogy ezzel ünnepelhessük a játék első születésnapját, ha már a Valve egy jó nagy semmivel készült a különleges alkalomra.

A CS2 szeptember 27-én töltötte be az egyéves kort, a The Verkkars pedig aznap adta ki az új számot, amelyhez természetesen egy zseniális videóklipet is összeraktak. A játék ikonikus pályáin búvárruhákban és a jó öreg cigiző, kotonfejű T-nek öltözve arról szövegelnek a srácok a baromi dallamos trombitás alapra, hogy ők az MVP-k, mert nagyon magas a K/D-juk és egyedül hozzák le az egész meccset, valamint nem számít, hányan és kik vannak ellenük, mert úgyis csecsemő módjára fognak sírni a végén. Valljuk be, ezek bármelyike tökéletes duma lenne a kör végén, ha bekerülne a játékba zenecsomagként az MVP.

A Valve egyébként idén már egy rakás zenecsomagot tett a játékba, tehát nem elképzelhetetlen, hogy az MVP is megjelenjen ilyen formában. Legutóbb az augusztusi Masterminds 2-ben például kapásból nyolc előadó nyolc száma került be. A kedvencünk egyértelműen Austin Wintory száma volt, ami az album talán legkísérletezősebb darabja. Mint a címe is jelzi, ebben a Georgia állambeli folkzenétől kezdve a kelet-európai motívumokig mindennel találkozunk, miközben alapvetően mégiscsak klubzene szeretne lenni:

Borítókép: Valve

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár