15 perc alatt bezsebelheted a Throne and Liberty ajándékát

15 perc alatt bezsebelheted a Throne and Liberty ajándékát

Csak egy olyan programra lesz szükséged az ajándékod megszerzéséhez, ami már most is biztosan ott lapul a gépeden.

Néhány napja már tolhatják a fizető játékosok a Throne and Libertyt, ám az igazi rajt csak tegnap este volt, hiszen azóta próbálhatja ki bárki az Amazon Game Studios legújabb MMO-ját. Mondanunk sem kell, eddig hatalmas siker a dél-koreai NCSOFT csapata által fejlesztett program, sok százezer játékos vetette bele magát az este és ki tudja, mi lesz még a hétvégén. Ha viszont eddig még nem próbáltad vagy nem találkoztál ezzel a lehetőséggel, akkor hadd meséljünk egy remek ajánlatról, amivel az AGS a Discorddal közösen kedveskedik a Throne and Liberty játékosainak!

A játék startja miatt ugyanis a PC-s játékosok 100 Ornate érmét zsebelhetnek be, ha követnek néhány egyszerű lépést. Nem kell bonyolult dolgokra gondolni, és nem is időigényes ez, hiszen pár kattintást követően már 15 perc játékért cserében jár az ajándék. De mit kell tenni érte?

  • Vedd fel a Discord asztali alkalmazásában a Discover (bal alul az iránytű jel) -> Quests alatt az Ornate Coin Chest Quest című küldetést.
  • Futtasd a Throne and Libertyt párhuzamosan a Discord asztali alkalmazásával a gépeden 15 percig.
  • Ezzel a Discordon teljesíteni fogod a küldetést, és ha rámész az imént már tárgyalt helyen a Claim Reward feliratra, akkor kapni fogsz egy kódot a Discord fiókodhoz tartozó e-mail címre.
  • A kódot a Throne and Liberty oldalán tudod beváltani bejelentkezés után.
  • Ha beváltottad, akkor már kész is vagy. Ha minden igaz, akkor a 100 Ornate érméd a játékon belüli postaládádban vár rád.

Az ajánlat egyébként október 16. 8:59-ig érvényes, ami még odébb van. Viszont csak egymillió darab kuponkód létezik az AGS szerint, ezért ha nem akarod elszalasztani, érdemes minél előbb lecsapni az egyikre.

Borítókép: NCSOFT

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár