Egy rossz hír csak beárnyékolja a Marvel's Spider-Man 2 PC-s bejelentést

Egy rossz hír csak beárnyékolja a Marvel's Spider-Man 2 PC-s bejelentést

Hiába vártuk, egyetlen egy nagyobb volumenű kiegészítőt sem kapunk a második részhez, ezt maga az Insomniac Games erősítette meg.

A Marvel's Spider-Man 2 rajongóinak sajnos el kell fogadniuk, hogy az Insomniac Games nem tervez több tartalmat kiadni a népszerű nyílt világú játékhoz. Nem véletlenül csalódottak sokan, hiszen az első rész 3 sztoriközpontú DLC-vel is bővült anno, most viszont úgy tűnik nem folytatódik ilyen formában a történet. Pedig sok pletyka napvilágot látott, hogy milyen irányba viheti tovább a stúdió Peter Parker és Miles Morales közös kalandját, sőt a hackertámadás során egy komplett roadmap is nyilvánosságra került. Extra izgatottságot okozott, hogy 2 új nagy gonosztevő is bekerülhetett volna a játékba (Beetle és Carnage), de még a nagy sikerű SpiderVerse (Pókverzum animációs filmek) is megjelenhetett volna valamilyen formában a videójátékban. Ráadásul mindezek mellett egy Game of the Year verzióról is szó volt, amit leginkább a gyűjtők imádnak, de végül ezek mindegyikéről lemondhatunk.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a támadás szerepet játszik-e a stúdió döntésében, mindenesetre a DLC-k elvetése már biztos, mert az Insomniac Games hivatalosan is tudatta a közösséggel ezt az információt egy közleményben.

„Bár a Marvel's Spider-Man 2-höz nem tervezünk már további sztoris tartalmat, örömmel hozzuk el az összes korábban megjelent tartalmat a PC-s verzióhoz, beleértve a New Game+-t, az új skineket és színösszeállításokat, a fotó módot, és még sok mást is.”

Ennek alapján a PC-s változatban már benne lesz 12 új skin, az Ultimate szintek, a további Symbiote Suit stílusok, a Time-of-Day opció, valamint az összes új achievement is. A Deluxe Edition egy sor unlock mellett további öt exkluzív skint rejt magában Peter és Miles számára, de nem kell lemondani az 5 bónusz képességpontról és az extra fotó módról sem.

A Marvel's Spider-Man 2 2025. január 30-án hintázik be PC-re.

Borítókép forrása: Steam

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár