Kiderült, hogy milyen hosszú lesz a CoD Black Ops 6 kampánya

Kiderült, hogy milyen hosszú lesz a CoD Black Ops 6 kampánya

Nem jó, de nem is tragikus.

Négy nap. Ennyi választ el bennünket attól, hogy végre belevághassunk az év egyik legjobban várt FPS-ébe, a Call of Duty sorozat következő részébe, a Black Ops 6-ba. Ez a cím azért is különleges minden rajongó számára, mivel az elmúlt évek játékai – a Modern Warfere II és a Modern Warfare III – enyhén szólva sem váltották be a többség hozzá fűzött reményeit, így mindenki bizodalma a következő Black Ops részbe van fektetve. A játék az első kritikák, valamint a nyílt béta alapján kimondottan jó esélyekkel indul, hiszen úgy tűnik, hogy az Activision most valóban kitett magáért és időd, valamint pénzt nem kímélve dolgozott azon, hogy végre eleget tegyen a közösség igényeinek. Habár a projektről már nagyjából mindent tudunk, a kampány pontos hosszát mindeddig homály fedte, azonban mostanra már ezzel kapcsolatban is tovább tisztult a kép.

Korábban már Yale Miller – a Treyarch gyártásvezetője – beszélt arról, hogy egy klasszikus Call of Duty kampány hosszra számíthatunk – ami nagyjából 6-8 óra szokott lenni –, de most Jon Zuk – kreatív igazgató – is megszólalt a témában. Ígérete az, hogy a Black Ops 6 kampánya hosszabb lesz mint a Cold Warnál tapasztaltak, amit körülbelül 5 óra alatt lehetett végigpörgetni.

„Szóval úgy gondolom, hogy a játék hossza játékosonként változó lesz, de még ha megpróbálod is megcsinálni a speed run verziót, az is hosszabb lesz, mint a Cold War volt" – nyilatkozta Zuk.

Mindez tehát alátámasztja Yale Miller korábbi állítását, miszerint egy átlagos hosszúságú kampányra számíthatunk. Mivel Jon Zuk a Cold Wart hozta fel viszonyítási alapnak, valószínűleg inkább a 6-8 óra alját fogja súrolni a történet, de pár nap és mindenre fény derül.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár