Egy vagyont fizetett, hogy előbb játszhasson a Black Ops 6-tal, de mindhiába

Egy vagyont fizetett, hogy előbb játszhasson a Black Ops 6-tal, de mindhiába

Az ismert streamer, és a Kick atyja ezt jól benézte.

Már minden Call of Duty rajongó startra készen áll, hogy három nap múlva – azaz október 25-én – végre belevághasson egy újabb hatalmas kalandba a Call of Duty Black Ops 6 keretében. Nem túlzás azt állítani, hogy ez a széria utóbbi éveinek legjobban várt része, mely a a 6-8 órás kampányon túl persze rendkívül izgalmas és felújított multiplayer részt is tartalmaz. Sokan egy vagyont fizetnének, hogy már most pörgethessék, azonban ez nem jó ötlet. Az egyik legismertebb streamer brutális összeget perkált ki azért, hogy korábban kezébe vegye a játékot, de mindhiába.

Adin Ross a legutóbbi adása során felmutatta a Call of Duty Black Ops 6 fizikai példányát, és elárulta, hogy 5 000 dollárt – nagyjából 1 850 000 forintot – fizetett érte. Ezzel a célja az volt, hogy korábban közvetíthesse a játékot mint mások, azonban arra nem gondolt, hogy amíg a szerverek nem élnek, ő sem tud semmit csinálni.

Ettől függetlenül reménykedik benne, hogy lesz lehetősége még 25-e előtt kipróbálni, és megígérte, hogy ez amennyiben így lesz, természetesen közvetíteni fogja az első pillanatoktól kezdve a játékot.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár