Adin Ross: Emberek fognak meghalni, ha nem lép közbe a Kick

Adin Ross: Emberek fognak meghalni, ha nem lép közbe a Kick

Felfoghatatlan, hogy a Kick hogy tudja ezt ennyire félvállról venni.

Láttunk már az évek alatt jó pár furcsaságot Twitchen, erőszaktól egészen a softpornóig. Azt hihettük volna, hogy a Kick (a Twitch legnagyobb kihívója) majd más lesz, de nem. Sőt, egyre jobban úgy tűnik, hogy még rosszabb is, mint a Twitch. Az utóbbi napokban N3on és Squeeze Benz emberéleteket veszélyeztető streamje borzolja a kedélyeket, olyannyira, hogy még az az Adin Ross is beleállt a témába, akitől ugyancsak nem áll messze a hülyeség. Ez viszont már az a szint, amit ő sem tolerál.

Történt ugyanis, hogy az egyébként kiskorúakat erőszakkal és doxolással fenyegető N3on nevű streamer, valamint a klasszikus elkényeztetett buta fiúcska, Squeeze Benz (egy new yorki utcai versenyző) közösen streameltek Kicken, autóból ülve, vezetés közben, aminek persze baleset lett a vége. Zsúfolt autópályán sikerült ütközniük, amire persze meg sem álltak, pedált ütközésig és elhajtottak.

Szerencsére senki nem sérült meg, de egy ilyen baleset bármikor emberéleteket követelhet. Erről beszélt Adin Ross is, aki szerint nevetséges, hogy mindezt a Kick 1 napnyi eltiltással büntette.

„100%, hogy lesznek olyanok, gyerekek vagy akárkik, akik azt gondolják majd, hogy ez menő. Mi lesz, ha ezek az emberek megpróbálják majd leutánozni ezeket? Egyre több baleset lesz és emberek meg fognak megsérülni, akár életüket is veszíthetik. Ez a problémám ezzel! Jönnek majd az autósüldözések, amik egyre több életet követelnek majd. Ez a probléma azzal, hogy ezt élőben közvetíti a Kick."

N3on, aki a Kick ötödik legnagyobb streamere, úgy tűnik minden megúszhat. Baleset okozása, erőszakoskodás, fenyegetőzés... a gyerek minden szűrőn átmegy, a Kick pedig semmit tesz ellene. Hát ha valahogy, akkor így biztosan nem tudják majd soha megszorongatni a Twitchet!

Kövess Minket!



Gamer szótár