Kikerült az egyik legfontosabb dolog az Assassin's Creed Shadows gyűjtői kiadásából

Kikerült az egyik legfontosabb dolog az Assassin's Creed Shadows gyűjtői kiadásából

Ettől függetlenül is szuper a tartalma, de azért na...

Az Ubisoft súlyos időszakon megy keresztül, ugyanis a Star Wars: Outlaws megjelenése óta teljesen beszakadt a cég részvényeik az értéke. A vezetők próbálják menteni a menthetőt, és részben ennek a következtében hozták meg azt a döntést is, mely szerint az Assassin's Creed Shadows novemberi debütálását áttolták a 2025-ös évre – ebben az is szerepet játszott, hogy a további botrányok elkerülése érdekében, igyekeznek javítani a játék történelmi pontosságán. A csúszás azonban komoly következményekkel jár, melyek közül az egyik érinti a gyűjtői kiadás tartalmát is.

Mivel az Assassin's Creed Shadowson tovább dolgoznak a fejlesztők, kénytelenek eltávolítani a gyűjtői kiadásból a játékhoz való korai hozzáférést. Ez azt jelenti, hogy akik innentől kezdve ruháznak be rá, 280 dollár helyett 230 dollárért kapják meg, azonban az early acces nélkül. Ettől függetlenül a collectors edition továbbra is tartalmazni fogja a már bemutatott tárgyakat, azonban a végső kiadás előtt még számíthatunk némi változtatásra.

Mindezek fényében már egyre izgatottabban várjuk a játék 2025. február 14-ei megjelenését, ráadásul, hogy egyes pletykák szerint addig egy kooperatív móddal is bővülhet a Shadows, melynek köszönhetően két játékos vállt vállnak vetve harcolhat a főszereplő karakterek bőrébe bújva. Nem tudni, hogy erre miként hat a csúszás, de lehet, hogy így nem készül el az indulás időpontjára.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár