Egy új játékmód mentheti meg az Assassin's Creed Shadows-t

Egy új játékmód mentheti meg az Assassin's Creed Shadows-t

A hírek szerint a multiplayer is helyet kap a játékban, és így egy társunkkal együttműködve élvezhetjük ki a középkori Japánt.

Kapaszkodj meg, mert ha nem lenne elég, hogy Yasuke színes bőrű szamurájként kiborította a bilit, és gyakorlatilag a szakadék szélére lökte a Ubisoftot – majd a Star Wars Outlaws taszajtott rajta egy utolsót és a mélybe zuhant –, akkor itt az újabb érdekesség, kooperatív játékmódot fejlesztenek az AC Shadowshoz.

Eddig erről semmit nem lehetett hallani, de úgy tűnik most, hogy 2025-re tolták el a játékot, egy kis extrával akarja felturbózni a kiadó az új részt, és így még csábítóbbá szeretné tenni a játékosok számára. Már csak azért sem árt, ha tényleg beleadnak apait-anyait, mert belsős információk szerint egyelőre a Valhalla esetében látott előrendelések 10%-át sem érik el az AC Shadows mutatói. Ez pedig nagyon lehangoló.

Mindenesetre az új, League kódnévre hallgató kooperatív játékmód jelenleg is fejlesztés alatt áll, azonban a hírek szerint ezt az ötletet már jóval a csúsztatás előtt is tető alá akarták hozni, és nem a késés miatt kerül bele a játékba. Bár arról, hogy a játékmód pontosan mit is tartalmaz, egyelőre kevés konkrétumot lehet tudni. Feltehetően ez azt jelenti majd, hogy Naoe és Yasuke egymás mellett harcolhatnak majd, így együttes erővel csaphatunk le velük az ellenségre egy barátunkkal.

Nem ez az egyetlen többjátékos koncepció, amely az Assassin's Creed kapcsán a következő 18 hónapban napvilágot láthat. Úgy tudni, hogy 2025-ben érkezik az Assassin's Creed Invictus, egy teljes értékű multiplayer élmény. A többi fejlesztés alatt álló Assassin's Creed játék között szerepel egy Assassin's Creed Black Flag remake Obsidian kódnéven, valamint a Codename Hexe, amelyet „az eddigi legsötétebb Assassin's Creedként” jellemeztek.

Neked tetszik, hogy kooperatív mód kerül az Assassin's Creed Shadowsba?

Borítókép forrása: igdb.com Ubisoft Québec press kit

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár