Bréking: késik az Assassin's Creed Shadows, de ajándékot kapnak az előrendelők!

Bréking: késik az Assassin's Creed Shadows, de ajándékot kapnak az előrendelők!

Egyelőre úgy tűnik, hogy csak négy hónappal csúsztatják el a játék megjelenését, de kitudja mi történik még a következő dátumig.

Nem elég, hogy a Star Wars Outlaws miatt rohamosan esnek a kiadó részvényei, az utolsó pillanatokban a hónap végén megtartandó Tokyo Game Show-t is lemondták. Most pedig bejelentették, hogy az Assassin's Creed Shadows a november 15-ére tervezetett megjelenés helyett 2025. február 14-én lát napvilágot.

„Bár a játék teljesen készen van, a Star Wars Outlaws tanulságai arra késztettek minket, hogy több időt biztosítsunk a fejlesztőknek a csiszolásra.”

Emellett azt is kiemelték, hogy eltérnek az eddig megszokott Season Pass modelltől, és minden játékos egyszerre élvezheti majd az új címet február 14-én. Azok, akik előrendelték a játékot visszatérítést kapnak, viszont az új előrendelők ingyen megkapják az első DLC-t.

A játék nem csak az Epic Games Store, de a Steam kínálatában is elérhető lesz már az első naptól kezdve.

„Kedves játékosok, az Assassin's Creed Shadows egy álomprojekt számunkra; végre elhozzuk a sorozatot a feudális Japánba, számos, a közösségünkkel együtt fejlesztett funkcióval, mint például a parkour vagy a megújult lopakodás, amit az új technológia tett lehetővé, mindezt egy gyönyörű és magával ragadó világban.” - áll a közleményben.

Borítókép forrása: igdb.com Ubisoft press kit

Kövess Minket!



Gamer szótár