Kevés menőbb dolog létezik, mint ezek a LEGO Fortnite készletek

Kevés menőbb dolog létezik, mint ezek a LEGO Fortnite készletek

Egyre több készlet érhető el a témában.

Kétségtelenül az a Fortnite hatalmas előnye a versenytársaival szemben, hogy végtelen lehetőséget biztosít a jobbnál jobb együttműködésekre. Az Epic Games ezt nem fél kihasználni, és folyamatos kollaborációkkal örvendezteti meg a közösséget, melyek közül az egyik legkiemelkedőbb a LEGO Fortnite 2023. decemberi bekerülése volt. Ezzel elindult a játéknak egy olyan módja, mely még minden bizonnyal nagyon sokáig velünk lesz, de mindeközben a Fortnite különböző elemei elkezdték meghódítani a fizikai világot is, hála a LEGO-nak.

Az elmúlt hónapokban izgalommal követtük nyomon, hogy milyen jobbnál jobb készletek válnak elérhetővé a játékkal kapcsolatban, pár napja pedig megtörtént amire nem számítottunk, és küldött nekünk a LEGO Hungary egy elképesztően menő Battle Bus szettet, amit alig várunk, hogy végre összerakjunk. A csomag tartalmazza a játék ikonikus buszát, valamint 9 Fortnite karaktert – összesen 954 elemből áll, és 42 990 forintba kerül.

Habár szerintünk kétségtelenül a Battle Buss készlet a legmenőbb az összes Fortnite-os LEGO közül, szerencsére egyre nagyobb választékkal találkozhatunk a weboldalon. Ott van még például a Peely Bone szett, ami a játék egyik legközkedveltebb kinézetét foglalja magába. Ezt már jóval nehezebb összerakni, hiszen 1414 aprólékos elemből áll, azonban a végeredmény kimondottan mutatós. Az ára szintén 42 990 forint.

Természetesen a Supply Llama sem maradhat ki a buliból, és 691 építőelemből összerakhatjuk a játékosok meneteinek megmentőjét, akinek a LEGO változata is tele van értékes zsákmánnyal. 16 990 Forintért csaphattok le rá.

Végül, de nem utolsó sorban pedig itt a kisebb, de annál  mutatósabb Durrr Burger készlet. Ő csupán 5 990 forintba kerül és 193 elemből tevődik össze, de minden Fortnite rajongó asztalán ott a helye.

Bízunk benne, hogy a Fortnite és a LEGO közti együttműködés a jövőben is gyümölcsöző lesz, és még sokáig rengeteg hasonló tartalommal találkozhatunk mind az online, mind a valós térben.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár