Ingyenes jutalmakkal vár mindenkit a Diablo 4 halloweeni eseménye!

Ingyenes jutalmakkal vár mindenkit a Diablo 4 halloweeni eseménye!

Nem csak különösen hosszú lesz november első hétvégéje, de tele lesz értékes ajándékokkal is.

Néhány héttel ezelőtt debütált a Diablo 4 új kiegészítője, a Vessel of Hatred, ezért valószínűleg a legnagyobb fanok már átverekedték magukat a történeten, és kitapasztalták milyen az új karakterosztály (Spiritborn). Az élet azonban nem áll meg a Blizzardnál, hiszen hamarosan beköszönt a halloween, és bizony ez sem múlik el nyom nélkül a játékban.

Az új, limitált ideig tartó eseményre október 29. és november 5. között kerül sor. Ez idő alatt mindenkinek lehetősége lesz lecsapni néhány ingyenes, korlátozott ideig tartó ajándék begyűjtésére, ezért még ha nem is játszik valaki esetleg a hosszúhétvégén, érdemes bejelentkezni majd az adott héten a kliensbe. Október 29-től kezdődően a játékon belüli boltban november 1-ig minden nap új kozmetikai cikk jelenik meg, de még egy Dungeon módosító is várja a bátor kalandorokat.

A Diablo 4 Halloween alatt elérhető ingyenes termékek a következők:

  • Október 29.: The Recluse’s Host Mount
  • Október 30.: Ichorflame Torch Mount Trophy
  • Október 31.: Recluse’s Flask Mount Trophy
  • November 1.: Reclusive Trappings Mount Armor

Fontos tudni, hogy nem kell feltétlenül minden nap bejelentkezni a Diablo 4-be az ingyenes finomságok megszerzéséhez, mivel mindegyik dátum csupán azt a napot jelöli, amikor ezeket a jutalmakat berakják a boltba. Ezt követően egészen november 5-ig van idő mindegyiket behúzni.

Továbbá bekerül a játékba a Butcher's "Meat or Treat" esemény is, amely kvázi egy orosz rulett. A „Meat or Treat” hatással lesz minden Dungeon Shrine-ra a Diablo 4-ben, és aktiválásuk után valamiféle „meglepetés” effektet biztosítanak – a trükk benne, hogy nem csak pozitív hatás érhet minket ilyenkor.

Borítókép forrása: igdb.com Blizzard Entertainment press kit

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár