Nem akarod kihagyni a Blizzard 30. évfordulós Warcraft-bejelentő streamjét

Nem akarod kihagyni a Blizzard 30. évfordulós Warcraft-bejelentő streamjét

Azzal ugratják a közösséget, hogy biztosan senki nem szeretne lemaradni egyetlen pillanatról vagy meglepetésről sem. Ezek szerint van néhány érdekesség a tarsolyukban.

Idén tölti be a 30. életévét a Warcraft-széria, a Blizzard pedig egy különleges Warcraft 30th Anniversary Direct közvetítéssel ünnepli meg legnagyobb franchise-ját. Úgy tűnik valami nagyobb dologról szeretné lerántani a leplet a stúdió, már csak azért is mert a Warcraft 3 kapcsán szemfüles adatbányászok rábukkantak a 2.0-ás verziószámra, amely a napokban felkerült a PTR szerverre. Néhány órával később viszont eltávolították ezt a Warcraft 3 buildet, és visszakerült az 1.36-os patch.

A Blizzard streamje november 13-án, magyar idő szerint este 7 órakor kezd, és elvileg mindenki számára tartalmaz majd valami érdekességet, beleértve a valós idejű stratégiai játékok régimotoros rajongóit és a World of Warcraft játékosokat is. És ezt kapjátok ki, a Warcraft Rumble, illetve a Hearthstone sem marad ki az adásból. Állítólag az év elején törölt BlizzCon 2024 helyett kapjuk meg ezt a show-t.

Azért azt senki ne higgye, hogy megkapjuk most a Warcraft 4 első előzetesét, de nem lehet tudni milyen meglepetéssel készülnek az RTS tábor felé. Sokak szerint egy komolyabb ráncfelvarrást kaphat a rengeteget kritizált Reforged verzió, ami valljuk be időszerű lenne, mert a közösség nagy része [többek között én is – a szerk.] csalódott az új kiadásban, mert abszolút félvállról vette a fejlesztőcsapat a projektet.

A stream a World of Warcraft: 20 Years of Music betétdalaival zárul a 21st Century Orchestra és három kórus – Tales of Fantasy, Ardito és a Madrijazz Gospel – előadásában. A közvetítést az alábbi csatornákon nézhetitek: TwitchYouTubeTikTok.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár