Méregdrága hátassal ünnepli 20. évfordulóját a World of Warcraft

Méregdrága hátassal ünnepli 20. évfordulóját a World of Warcraft

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki magáénak szeretné tudni ezt a limitált kiadású mountot.

Bármennyire is hihetetlen, vészesen közeledünk a World of Warcraft fennállásának 20. évfordulójához – november 23 –, melynek megünneplésére különböző dolgokkal készül a Blizzard. A napokban például bekerült a játék boltjába a Trader's Gilded Brutosaur mount, melyet az évfordulóig van lehetősége megvásárolni a játékosoknak, az ára pedig minden eddigi hátasénál borsosabb.

Az eredetileg a Battle for Azeroth alatt megjelent Mighty Caravan Brutosaur ötmillió aranyért húzhatták be anno a játékosok, azonban ez a Shadowlands kiadását követően elérhetetlenné vált. A Trader's Gilded Brutosaur ennek a hátasnak egy átszínezett változata, mely 90 dollárért cserébe kerülhet a birtokunkba. A Brutosaur két további utas szállítására alkalmas, vagy két NPC helyezhető el rajta. A legfőbb előnye azonban az, hogy általa távolról is hozzáférhetünk a játék aukciósházához.

Trader's Gilded Brutosaur kizárólag a War Withinhez tartozik, tehát nem elérhető egyetlen World of Warcraft: Classic módban sem. Egészen a 20. évforduló ünnepének a végéig, január 6-ig van lehetőség beruházni rá. Ha valaki nem szeretne 90 dollárt kiperkálni érte, akkor a megvásárlását megoldhatja úgy is, hogy az aukciósházon keresztül aranyért WoW Tokeneket vásárol, melyeket bevált 15 dolláros Battle.net bolti jóváírásért. Így is összegyűjthető a szükséges összeg, ráadásul ezzel a módszerrel olcsóbb lehet mint a korábbi Mighty Caravan Brutosaur, bár az arany árfolyama bármelyik pillanatban megváltozhat.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár