Már most a PS Store csúcsán a Dragon Age: The Veilguard, de még korai örülni

Már most a PS Store csúcsán a Dragon Age: The Veilguard, de még korai örülni

Pár nappal a debütálás előtt az előrendelési lista élére került.

Október 31-én, tíz évnyi várakozás után, végre elérhetővé válik a Dragon Age: The Veilguard, azonban az utolsó pillanatok felfokozott hangulata helyett, mostanra a többség már csak feszülten figyeli, hogy mi fog kisülni a dologból. A veterán rajongók valami nagyon másra számítottak a játék kapcsán, mely úgy tűnik, hogy teljes mértékben szakít az első rész vonalával. Habár BioWare az első, nagyon rossz fogadtatásba részesült előzetes után tudott javítani a közhangulaton, még mindig több mint kétséges a projekt sikere. Ha viszont a rajongók fejében kialakult elvárásoktól eltekintünk, egy izgalmas címet láthatunk, mely akár esélyes lehet az Év játéka díjra is. A PS Store-ban már most sikerült a csúcsra törnie, azonban ez nem akkora eredmény, mint elsőre hangzik.

Jelenleg a Dragon Age: The Veilguard szerepel a PS Store előrendelési listájának az első helyén Amerikában és az Egyesült Királyságban, viszont komoly versenytársak híján ez maximum egy baráti hátbaveregetést ér. Ezt tökéletesen alátámasztja az is, hogy az Xboxnál csupán a 10. helyen áll, míg Steamen és az Amazon listáján be sem sikerült kerülnie a top 10-be.

Három nap van tehát a The Veilguard megjelenéséig, mely úgy tűnik eddig a PlayStationösök körében a legnépszerűbb, de mivel csak nem igazán van más várni valójuk. A debütálást követően kiderül, hogy valójában mekkora tömeget lesz képes megmozgatni a franchise következő része.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Rékasi Tibor: Az e-sport magában foglalja a Magyar Telekom számára kiemelt értékeket

Napról napra közelebb az idén már 100 ezer eurót kínáló Telekom E-sport Bajnokság. A rangos európai megmérettetésen négy különböző játékban (CS2, League of Legends, Brawl Stars és EA Sports FC 24) mérkőzhetnek meg a legjobb játékosok! Ennek kapcsán a Magyar Telekom vezérigazgatóját, egyben a HUNESZ (a Magyar E-sport Szövetség) elnökét kérdeztük a hazai esportról, a Telekom és az e-sport kapcsolatáról és arról is, hogy ő maga milyen játékokkal tud kikapcsolódni.