Majdnem meghalt Al Pacino, most pedig elmesélte mit látott a túloldalon

Majdnem meghalt Al Pacino, most pedig elmesélte mit látott a túloldalon

Évekkel ezelőtt az egész világot meggyötrő pandémia a színésznek is élete egyik legrosszabb élményét jelentette.

Al Pacino a The New York Times „The Interview” podcastjában árulta el, hogy borzasztó élmény volt számára a 2020-as világjárvány, miután megfertőződött a COVID-19-cel. Az Oscar-díjas színész elmesélte, hogy a betegséget követően szinte teljesen kiszáradt, és úgy érezte, mintha már pulzusa sem lenne.

„Az történt, hogy nem éreztem jól magam – szokatlanul nem jól. Aztán belázasodtam, kiszáradtam, meg minden. Úgyhogy megkértem valakit, hogy hozzon nekem egy nővért, aki hidratál. Ott ültem a házamban, és egyszerűen mintha pulzusom sem lett volna. Szerencsére perceken belül megérkezett a mentő a házam elé. Körülbelül hat mentős volt a nappaliban, és volt két orvos is, olyan ruhákat viseltek, mintha az űrből jöttek volna, vagy ilyesmi. Elég sokkoló volt kinyitni a szemem, és ezt látni. Mindenki körülöttem volt, és azt mondták: 'Visszajött. Itt van.”

Megkérdezték tőle a beszélgetés során, hogy okozott-e „metafizikai hullámokat” nála, miután megérintette a halál szele. Pacino így válaszolt:

„Nem láttam fehér fényt vagy ilyesmit. Nincs ott semmi. Ahogy Hamlet mondja: 'Lenni vagy nem lenni'; 'A felfedezetlen ország, amelynek börtönéből egyetlen utazó sem tér vissza'. Egyszerűen nincs tovább. Nem volt többé. Elmentél. Soha életemben nem gondoltam erre. De ismered a színészeket: Jól hangzik azt mondani, hogy egyszer meghaltam, de mi az, ha nem vagy többé?”

Pacino jelenleg az október 15-én megjelenő Sonny Boy című memoárjának népszerűsítése miatt járja az országot. A színész, dacára az életkorának (84. életévét töltötte be áprilisban) még mindig nagyon aktív, legutóbb épp a Johnny Depp rendezésében készült Modi - Three Days on the Wing of Madness című alkotásban tűnik majd fel – a film december elején debütál a mozikban, de az idei San Sebastian-i filmfesztiválon már bemutatták. Ezen kívül már végzett a Lear Rex (a Lear király új adaptációja Jessica Chastain főszereplésével) és a The Ritual forgatásaival is, de további projektekre is számíthatunk még tőle.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár