Szóval ilyen lenne a Red Dead Redemption 2, ha minden NPC úgy inna, mint a gödény

Szóval ilyen lenne a Red Dead Redemption 2, ha minden NPC úgy inna, mint a gödény

Onnan tudni, hogy nagy a baj, hogy még a Red Dead Redemption 2 átvezetőiben is csetlik-botlik mindenki.

Bár a Red Dead Online halott, a Red Dead Redemption 2 rajongói továbbra sem engedik el a Rockstar Games 2018-as játékának kezét. Elég csak az olyan példákra gondolni, mint az Nvidia RTX Remixszel felturbózott RDR2, ami még az RTX 4090-et is megizzasztotta, vagy a mobilra átültetett változat, ami ha nincs egy külső hűtő, valószínűleg felrobbantotta volna az eszközt már az első töltőképernyőnél. Ezek a kísérletek azonban közel sem olyan szórakoztatóak, mint a mai cikkünk alanya, a részeg NPC-s mod.

Igazából már az alábbi, a modot bemutató videó címe is kellően beszédes: RDR2, de az NPC-k mindig részegek. Ez azonban nem csak annyit jelent, hogy Valentine-ban fizetésnapon mindenki fetreng az ipari piálás után, amikor épp két küldetés között járjuk a nyílt világot. A karakterek ugyanis még az átvezetőkben is úgy viselkednek, mint akik három liter sört ittak tüskével a hőség elleni védekezés gyanánt. Sőt, olykor előfordul, hogy kidobják a taccsot egy-egy párbeszéd kellős közepén, ezzel még a játék legkomolyabb jeleneteit is azonnal vicc tárgyává teszik. Már csak az hiányzik, hogy leanimálja a mod készítője, ahogyan a csatak részeg NPC-k vezetik a porcelánbuszt, és mehetne is rá az instant ötcsillag.

Arról olvastál már, hogy az éles szemű rajongók a GTA 5 születésnapi frissítése után felfedezték, hogy a Rockstar Games tényleg elkészíti a tavaly újrakiadott Red Dead Redemptiont asztali számítógépekre?

Borítókép: Rockstar Games

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár