Programajánló! Ezek várnak ránk a héten a magyar esportban

Programajánló! Ezek várnak ránk a héten a magyar esportban

1v1 CS:GO, Fireside gathering, Gamer Lányok Estéje és MondoCon egész hétvégén!

Ahhoz képest, hogy a nyár kellős közepén járunk, tele vagyunk esport programokkal, a videojátékok szerelmesei ezen a hétvégén se fognak unatkozni. Nézzük, mi vár ránk a következő napokban!

CSÜTÖRTÖKÖN délután 16 órától az ESL szervezésében egy 1v1 Counter-Strike kupa lesz, amire még lehet nevezni ITT. A tét prémium ESL előfizetés. Eddig több mint 130 játékos nevezett, szóval izgalmas délutánnak néznek elébe az FPS szerelmesei.



PÉNTEKEN este a Meltdown Budapest esport bárban Hearthstone: Fireside Gathering verseny lesz, ami a világbajnokság selejtezőjének egyik állomása, az innen továbbjutók eggyel előrébb juthatnak az év végi, novemberi HS vb-re, amit szokás szerint a Blizzcon-on rendeznek majd.

SZOMBATON 11 órától a League of Legends szerelmesei követhetik a MondoCon LoL döntőjét élőben a Hungexpon, vagy otthon a stream előtt. Szintén ezen a napon este a Meltdownban Gamer Lányok Estéje lesz League of Legendsszel egybekötve.

VASÁRNAP
11 órától folytatódnak a MondoCon esport versenyei Hearthstone-nal, Overwatch-csal és StarCraft 2-vel, ezekről ITT írtunk részletesebben.

Versenyt szervezel? Játékos vagy? Nem látod itt a programodat? Küldd el nekünk emailben vagy Facebook üzenetben!

Ha tetszett a cikk, LIKE-olj minket Facebook-on!

Kövess Minket!