Augusztus végén jön a Battlefield 1 nyílt bétája!

És még egy hazai BF4 versenynek is az elébe nézünk!

A Gamescom hetén mindig egy csomó új infót kapunk tervezett vagy már korábban bejelentett játékokról. Így tett most az EA is, hiszen egy brutálisan látványos videóval együtt jelentették be, hogy augusztus 31-től elérhető a Battlefield 1 nyílt béta verziója minden platformra (PC, XBOX, PS4), de a Battlefield Insider tagok, ha minden igaz, már néhány nappal korábban is hozzáférhetnek a játékhoz.

A nyílt bétával érkezik a Sínai-sivatag világa, El-Jifartól keletre. A Bir el Mazar falujának keskeny utcáin való gyalogos egységek harcától kezdve a homokdűnék fölötti légi összecsapásokon át neked kell kitalálnod, milyen taktikával veszel részt a csatákban. Amikor pedig már minden remény elveszne, akkor síneken érkezik a segítség egy halálos páncélvonat formájában, amely keresztülszeli a sivatag homokját.

Két játékmódot is kapunk a bétához

  • Conquest: minden idők kedvence a BF játékosok körében, ahol 32v32-ben kell megszerezni a legfontosabb pontokat a térképen.
  • Rush: egy 24 játékos mód, ahol a támadó erőknek meg kell találniuk és le kell rombolniuk a védekező csapat Telegráf állomásait, amelyeket tüzérségi kérésére lehet használni. A védekező csapat azzal tudja megakadályozni a támadókat, hogy hatástalanítja a bombákat, amelyeket a támadók elhelyeznek az állomásokon. Ha elpusztul egy ilyen állomás, a védőknek vissza kell vonulniuk a következőre és azt védeni.

Ha pedig ez még nem lenne elég, úgy tűnik, hamarosan megrendeznek itthon még egy utolsó (?) BF4 kupát, annak a részleteit itt találjátok!

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!