Battlefield 1: Jövő héten már kipróbálhatjuk a szinte teljes játékot!

Battlefield 1: Jövő héten már kipróbálhatjuk a szinte teljes játékot!

Már a megjelenés előtt 8 nappal visszatérhetünk az I. világháború csatatereire!

Jó hírek érkeztek az EA háza tájáról, ugyanis azok, akik már rendelkeznek EA Access vagy Origin Access hozzáféréssel, már 8 nappal a hivatalos, október 21-i megjelenés előtt, azaz október 13-án kipróbálhatják a Battlefield 1-et! Azok, akik ekkor már hozzáférnek majd a játékhoz, 5 pályán (St. Quentin Scar, Amiens, Sinai Desert, Fao Fortress, Suez) és 4 játékmódban (Conquest, Rush, Operations, Dominations) harcolhatnak egymás ellen, méghozzá 10 játékórán keresztül, ennyit enged majd ugyanis az EA.

A multiplayer mellett lesz egyszemélyes campaign játékmód is két misszióval, ezek a Storm of Steel és a Through Mud and Blood. Akik ezt a két küldetést megcsinálják és utána megveszik az eredeti játékot, megtarthatják az eredményeiket, nem kell újrajátszaniuk.

Persze ezek mellett jutalmakra is számíthatnak a játékosok: azok, akik csak egy meccset is elindítanak a próbaidőszakban, megkapják az exkluzív Trench Raider dögcédulát, akik pedig lejátsszák a 10 órát október 20 előtt, azokat egy Battlepack várja majd a teljes játékban!

Október 18-tól már mindenki a teljes játékkal játszhat majd (persze, ha marad még a 10 órából), ugyanis ekkor már azok is játszhatnak, akik előrendelték az Early Enlister Deluxe Edition-t). A nyílt bétának egyébként óriási sikere volt, de persze akadtak vicces pillanatai is :)

Ti előrendeltétek már a játékot? Ha nem, akkor nálunk megtehetitek, részletekért kattintsatok a képre!

Battlefield 1 előrendelés

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!