Battlefield 1: Újdonságok és változások a láthatáron

Új map, új játékmód, hardcore szerverek és egyéb változások - ez vár ránk a következő hetekben.

A DICE tegnap bejelentette, milyen frissítésekre számíthatnak a közeljövőben a Battlefield 1 játékosok. Nézzük, mivel készül a stockholmi gárda!

Hardcore szerverek

Az előző felvonások szerves része volt a Bad Company 2 óta, és ezúttal sem marad ki a repertoárból. A hardcore szerverek annyiban különböznek a hagyományosaktól, hogy korlátozott felhasználói felületet, nehezebb célzást, kevesebb életpontot kapunk, így nehezítve a harcokat.

Átalakítások Szuezben

A játékosok visszajelzései alapján a fejlesztők úgy döntöttek, változtatni kell a Suez mapen. Conquest módban nem elég kiegyensúlyozott a pálya, ezért több módosítás is érkezik hamarosan. Három helyett mostantól öt pontot lehet elfoglalni, a faluban található pontok (jelenleg A és C pont) foglalási területét csökkentik, és mindkét csapat kap a bázisára egy-egy páncélos járművet. A fejlesztők azt várják, hogy ezzel dinamikusabb csatákat kapunk majd.

Battlefest

November 16-án érkezik a következő esemény, mely egy hétig tart majd, és ez alatt egyéni és közösségi kihívásokat teljesíthetünk, ajándékokat kaphatunk, livestreameket nézhetünk.

forrás: battlefield.com

Fog of War

Talán ez lesz a legnagyobb újítás, mely a Battlefest alatt fog bemutatkozni. Ebben a játékmódban egy egyedi Team Deathmatchet kapunk, amin a fejlesztők csavartak egyet, így sem a mini-térkép, sem a játékosok nevei nem lesznek láthatóak. Ráadásul a teljes küzdelem ködös időjárással jár együtt, innen a név, mely csökkenti a látóhatárt, ezzel nehezítve az amúgy sem egyszerű körülményeken.

Novemberi nagy frissítés

A hónap folyamán érkezni fog egy nagy frissítő csomag, amiben hibajavításokat és pár új funkciót fogunk találni. Utóbbiak közül a legérdekesebb a Rent-a-Server Program, melyen keresztül saját szervert bérelhetünk a DICE-tól.

Giant’s Shadow

Decemberben a játék tulajdonosai - egy ingyenes frissítés keretein belül -, kapnak majd egy teljesen új térképet. Ez a Giant’s Shadow névre fog hallgatni és 1918 őszére, a Selle folyó partjára, Franciaországba kalauzolja majd el a játékosokat.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!