Battlefield 1: A legjobb kezdés a DICE-történelemben

Battlefield 1: A legjobb kezdés a DICE-történelemben

A DICE új játéka az eddigi legsikeresebb is egyben, infografikán a számok!

Hihetetlen számokat produkáltak az első héten a játékosok a nemrégiben megjelent Battlefield 1-ben. A DICE által kiadott infografikából megtudtuk, hogy ez idő alatt 59 millió órát játszottak, amiből 9 milliót az Operation módban töltöttek el. 32 millió Battlepacket nyitottak és 1.6 millió Behemoth járművet vettetek be a harctéren.

Ha már harctér, érdemes megjegyezni, hogy a legtöbb közelharci ölést a Scout Knife-fal vitték véghez. A DICE nem tanácsolja, hogy lovakat vigyünk harcba a flame trooperek, anti-vehicle-ök és sentry-k közé, hiszen az első héten összesen 123.084 lovat végeztek ki ezek az egységek. A legnépszerűbb Operation a Conquer Hell volt. A különböző járművek roadkill statisztikáit is kigyűjtötték, így tudjuk azt, hogy a lovak 5.813.817, a tankok 5.511.601, a könnyű szárazföldi járművek 1.667.353, a repülők pedig 330.477 alkalommal gázoltak halálra játékost. A War Pigeons játékmódban 842.426 postagalambot sikerült elküldeni erősítésért.

Végül a multiplayer csatákról megtudtuk, hogy átlagosan 2 időjárás-változás következik be egy játék alatt. Sajnos arra vonatkozó adatot, hogy ezt a teljesítményt hány játékos érte el, nem adott ki a DICE, ami kicsit furcsa. Általában a jó számokkal szeretnek büszkélkedni a kiadók - lehet, hogy az eladások már annyira nem ütősek?

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!