A TSM alaposan megitta a levét seangares kirúgásának

A TSM alaposan megitta a levét seangares kirúgásának

Egy játékost kitettek, a négy másik pedig úgy döntött, megy vele. Nem sokáig voltak csapat nélkül.

A PEA-balhé egyik legnagyobb áldozata seangares volt, akit a Team SoloMid alig egy hét után kihajított, amiért aláírta a szervezet vezetőinek címzett nyílt levelet, sértve ezzel a csapat imázsát - legalábbis a TSM szerint. A volt csapattársak már akkor is kiálltak seangares mellett, és bár a TSM vezetője, Reginald eredetileg azt nyilatkozta, elsimították a problémákat, úgy tűnik, mégsem ez a helyzet.

Az egyesület bejelentette, hogy megválik a maradék négy játékosától is, miután megromlott a kapcsolatuk a szervezettel. ShahZaM, SicK, Relyks és Twistzz továbbra is seangares-szel szeretett volna együtt játszani, a TSM pedig úgy döntött, elengedi őket.

A srácok sokáig nem is maradtak csapat nélkül, hiszen a Misfits hamar lecsapott az ötösre - a CS:GO háza táján újoncnak számító szervezetnél tehát újból összeállt a TSM korábbi (igaz, rövid életűnek bizonyuló) rostere.

A Misfits CS:GO-csapata

  • SicK
  • Relyks
  • Twistzz
  • seangares
  • ShahZaM

A TSM ezzel alig néhány hét leforgása alatt CS:GO-csapat nélkül maradt, ráadásul a játékosok távozásával az ESL Pro League ötödik szezonjára szóló indulási jogot is elbukták, ami így a Misfits-hez vándorolt.

Érdekesség: a Misfits nemrégiben a Hearthstone esportba is betette a lábát, gyorsan terjeszkedik tehát a tavaly alakult szervezet.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!