Nagatív rekord: a HellRaisers óta nem nyert mapot a NiP

Nagatív rekord: a HellRaisers óta nem nyert mapot a NiP

A nindzsák eddig történelmük leghosszabb vereségsorozatát produkálják, zsinórban hét mapon maradtak alul, és még csak nem is a világelittel szemben.

Ahogy arról beszámoltunk, a NiP ismét belefutott egy 0:2-be, a Heroic után ezúttal a mousesports tréfálta meg az egykori Major győztes csapatot! A nindzsák eddig történelmük leghosszabb vereségsorozatát produkálják, zsinórban hét mapon maradtak alul, és még csak nem is a világelittel szemben.

Ahogy látható, minden a HellRaisers elleni, hosszabbításban elbukott meccsel kezdődött. Utána már meglepőbbnél meglepőbb vereségek csúsztak be friberg-éknek, amivel megdöntötték 2014 októberében elért negatív rekordjukat, akkor egymás után 6 mapot buktak, de akkor legalább a kor legjobb csapatai ellen! Érdekes, hogy a HellRaisers-nek ahhoz a rossz sorozathoz is köze volt!

Az egész főleg annak fényében durva, hogy a nindzsák több, mint ezer mapot játszottak már CS:GO versenyek során, de ilyen rossz formában még sose voltak. A NiP-nél fennálló problémák sürgős orvoslása nélkül nehéz lesz kilábalni csak úgy, önerőből egy ekkora gödörből. A svéd csapatnak leginkább egy határozott irányító, egy main AWP-s és némi önbizalom kellene, különben végérvényesen is középcsapattá szürkülnek a mostani erős mezőnyben!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!