Hamarosan itt az új BF1 DLC: They shall not pass!

Hamarosan itt az új BF1 DLC: They shall not pass!

Két játékmódot egyesít a Frontlines, de kaptunk egy csomó más izgalmas, új dolgot is!

Frontlines, vagy magyarosan "Frontvonalak" néven új játékmód érkezik a Battlefield 1-be! A DICE által publikált, "They shall not pass" névre hallgató DLC részenként a Frontlines a Conquest és a Rush játékmód keveréke, ahol a támadó csapat célja a frontvonalak előretolása és az ellenséges bázispontok elfoglalása, míg a védekezőé azok megtartása. Az alábbi videó részleteiben magyarázza el, hogyan működik a mód:

A játékmód két szakaszból áll: az elsőben pontok láncolatáért kell megküzdeni úgy, hogy egyszerre mindig csak egy pont aktív. Amikor az egyik csapat visszaszorította a másikat, akkor jön a második fázis: itt a védekező csapatnak telegráfokat kell megvédenie, de ezen keresztül kérhet légicsapást a támadó csapatra. A játéknak akkor van vége, ha mindkét telegráf megsemmisült.

A játékmód mellett új fegyvereket is kapunk, ezek pedig: Ribeyrolles 1918, Lebel Model 1886, Chauchat, RSC M1917 és Sjogren Inertia. 

Jön 4 (!) új pálya is, ezek: Verdun Heights, amely egy erdőben játszódik; Fort de Vaux, ahol egy egy sötét sikátorokkal és galériákkal teli várban kell harcolni; Soissons-on egy békésnek tűnő vidéki tájon kell megküzdeni; és végül a Rupture, ami egy tanktemetőben játszódik.

Itt egy videó is, ahol már az új DLC-t tesztelgetik, de tuti, hogy innentől záporozni fognak az újabbnál-újabb gameplayek. A They Shall Not Pass hivatalos megjelenése valamikor márciusban várható.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!