Újabb erősítésre számíthat Sombra

Újabb erősítésre számíthat Sombra

A rajongók egy régi kérése teljesülhet hamarosan, látszódni fognak a hackelt életerőcsomagok.

A Blizzard tegnap jelentette be a legújabb változásokat az Overwatch-ban, melyeknek köszönhetően hat karakter működése is módosult a tesztszervereken - hamarosan tehát az "éles" játékba is bekerülhetnek ezek az újdonságok. Sombra is azon hősök között volt, aki némi erősítésre számíthat a PTR-on.

Újabb változások jönnek: Ana, Junkrat, Orisa, Sombra, Winston, Zenyatta is érintett

Ismét frissítés érkezik a PTR-szerverekre, hat karakter működésén is módosítottak - köztük a legújabb hősén is.

Sombra esetében ráadásul hamarosan további buffra is készülhetünk, az Overwatch-közösség egyik réges-régi kérése ugyanis végre nyitott fülekre talált. Egészen konkrétan az életerőcsomagok hackeléséről van szó, melynek kapcsán a rajongók régóta szeretnék, ha a módosított health packeket a falakon keresztül is láthatnák a csapattársak. Geoff Goodman vezető dizájner a játék hivatalos fórumán nemrégiben bejelentette, hogy a következő PTR-frissítésben már ez a módosítás is benne lesz!

Hamarosan tehát újabb erősítésre számíthat Sombra, amely még hatékonyabbá teheti a csapatjátékot, hiszen ha megvalósul a fenti módosítás, a kommunikáció során már nem kell többet időt és energiát pazarolni a health kitekre.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!