Már a Major előtt beindult a forgatási láz!

Már a Major előtt beindult a forgatási láz!

Folyamatos rotálások teszik érdekessé a CS:GO rajongók mindennapjait.

Sokan közületek már biztosan észrevették, hogy állandó változások nyomják rá bélyegét mind a magyar, mind a külföldi szcénában a CS:GO csapatokra. Ezeket azzal magyarázzák, hogy folyamatos vérfrissítés kell a csapatnak, hogy a lehető legjobb eredményeket tudják elérni. 

Ha jobban belegondolunk, biztosan van benne realitás, viszont hozzá kell tennünk, hogy akármilyen profi szintről beszélünk az emberi tényező nem egy elhanyagolható dolog. Ezzel kapcsolatban sokan megszólaltak már, szóval én nem szeretnék jobban a mélyére menni most ennek. Arról viszont említést kell tennünk, hogy ismét történtek változások, melyeket most kicsit kifejtünk nektek.

Az IMMORTALS mizéria

csgo-esport-santiago-valtozasok-csgo-csapatok-haza-tajan

Úgy látszik az IMMORTALS csapata még mindig nem találja a megfelelő embert fnx helyére. Pár nappal ezelőtt volt szó arról, hogy a k1ck fiatal braziljával, João "horvy" Matheus Rodaczynski-al gyakorol a csapat és eldőlni látszik a hely. Hivatalos megerősítés ugyan nem volt, de sokan már tényként kezelték. Úgy látszik azonban, hogy nagyon sokan tévedtek, mert mégsem kap lehetőséget horvy a brazil csapatnál.

Máris megtalálta új játékosát az Immortals?

A pletykák egy fiatal tehetség érkezéséről szólnak.

Most egy teljesen másik irányt vett a dolog, mivel hivatalosan is bejelentette a csapat, hogy próbaidőre szerződtette a 22 éves Vito 'kNg' Giuseppe-et. kNg egészen májusig a Red Reserve csapatában játszott, amikor is két játékos is arról számolt be, hogy felhagynak az aktív játékkal a csapatban. Caike "caike" Costa és Jean-Michel "mch" D'Oliveira akciója után kNg-nek sem volt más választása, mint másik szervezet után kellett keresnie.

Ehhez hozzá tartozik, hogy még élő szerződése volt az egykori csapatával. Tehát, aki komolyan gondolta kNg szerződtetését, annak zsebbe kellett nyúlnia, hogy ki lehessen vásárolni belőle. A történethez még az is hozzá tartozik, hogy a RR csak kölcsönbe adta oda egyelőre az IMMORTALS-nak Vito-t. A csapat bemutatkozása pedig nem is várat magára sokat, mivel ott lesznek Dallasban, május 30. és június 4-e között az ESL Pro League 5. szezonjának döntőjén!

Újabb változások a Dignitasnál

csgo-esport-santiago-valtozasok-csgo-csapatok-haza-tajan

Ahogyan az IMMORTALS, úgy a Dignitas sem áll a helyzet magaslatán már egy ideje. Viszont nekik még egy kicsivel nehezebb is a helyzetük, mert csak három játékos fix a keretben. Már egy ideje lehet hallani, hogy a csapat magja még mindig a Fox, jkaem és RUBINO hármas mellé kell két stabil ember. Ekkor jött képbe Maikelele és Pita is. Ám ez sem maradt sokáig meg, mivel hiába próbálkozott a csapat, nagyobb áttörést nem értek el.

Csak nem akar összejönni: kirúgta a Dignitas Maikelelét és Pitát!

Maikelele szenvedése tovább folytatódik, ismét távoznia kellett!

Ekkor jött, hogy az ECS 3. évadjának egyik meccsére már nem is a megszokott felállással érkezett a csapat. A kirúgás okát a játékosokhoz közeli források azzal magyarázzák, hogy nem volt megfelelő az összhang a csapaton belül és végül a többség döntése vált érvényessé, azaz Maikelelének és Pitának kellett távozniaAkkor még csak pletykaként lett kezelve a dolog, bár egyesek szerint már akkor végeleges volt a felállás, de nem volt bejelentés. Viszont most ez megérkezett és hivatalosan is elmondhatjuk, hogy  Jesper “TENZKI” Plougmann és Jorgen “cromen” Robertsen a negyedik és ötödik láncszem a gépezetben.

TENZKI ugye már volt korábban a Dignitas játékosa, míg cromen egy feltörekvő fiatal játékos. ODEE szerint nemsokára visszatér a csapat a legjobbak közé és számos versenyen látjuk majd őket. Ehhez minden segítséget megkapnak, úgymint egy új edzőt is, Morten "zEVES" Vollan személyében.

UYA import játékosokkal akar dominálni

csgo-esport-santiago-valtozasok-csgo-csapatok-haza-tajan

Egyre több távol keleti csapat próbál hírnevet szerezni magának vagy akár bekerülni a CS elitjei közé. Okozott már számunkra párszor kínai csapat meglepetést egy-egy versenyen, ám még nagyon maradandót nem tudott senki letenni az asztalra. Arra sem volt példa, hogy egy kínai csapat valaha is külföldi játékost szerződtessen soraiba. Nos, ez úgy tűnik, hogy most megtörtént.

Mikor is az UYA hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette Kristjan "FejtZ" Allsaar-t és Vladimir "VofkiN" Shmakov-ot. A két játékos már megérkezett Dalianba, ahol el is kezdték a felkészülést a következő nagyobb versenyükre. Ami az ESL One Köln kvalifikációja lesz Június 7-9. között.

Hogyan látjátok, melyik csapat tud majd nagyobbat alkotni ezzel a felállással? Mennyire tartjátok jó dolognak a folyamatos tagcseréket?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!