Kieső helyen a Hammers Esports, három vereséggel kezdtek tomzeY-ék

Kieső helyen a Hammers Esports, három vereséggel kezdtek tomzeY-ék

Meglepetések és komoly csalódások az OW Contenders csoportkörében.

Ahogy már beharangoztuk nektek, a hétvégén lezajlottak az Overwatch Contenders európai és észak amerikai csoportkörének első fordulói. Az elvárásokkal ellentétben néhány csapat igencsak alulteljesített, emiatt pedig viszonylag ismeretlenek kerültek a rivaldafénybe.

TomzeY-ék elkezdik: szurkoljatok ma este a magyar játékosnak!

Az amerikai csapatok is megkezdik a szereplést az Overwatch Contenders tornán.

Európában a Team expert, Laser Kittenz, Singularity Ninjas és a Movistar Riders végeztek a csoportjuk élén. A TakeOver 2-t megjárt, veteránnak számító szervezetek, mint az eUnited, Misfits, vagy a Ninjas in Pyjamas, magukhoz képest rosszabbul szerepeltek. A közelmúltban sok sebből vérző Cyclowns pedig fel is oszlott az elszenvedett vereségek után.
ow contenders eu group stage day1
Észak-Amerika is bőven tartogatott meglepetéseket. A jelenleg bootcampből játszó, szintén koreai tehetséggel erősítő Team Liquid úgy tűnik kezd összeállni. Az Immortals és az LG Evil hozták a tőlük megszokottat, míg a Detroit Renegades szereplése üdítő a D csoportban. Sajnálatos módon tomzeY és csapata, a Hollywood Hammers három vereséggel várja a folytatást, a torna formátumának köszönhetően azonban matematikai esélyük még van a továbbjutásra.
ow contenders na group stage day1
Ha már a bajnokságnál tartunk, az egész szervezés és lebonyolítás érezhetően egyfajta főpróbája a remélhetőleg ősszel elstartoló Overwatch Ligának. A 4 pályás csoportmeccsek másfél-kétórás nézőbarát etapokat biztosítanak. A közvetítések időbeosztásán és hosszúságán viszont még van mit fejleszteniük a Blizzardnál. Lényegesen kevesebb összecsapást tekinthettünk meg és az európai mérkőzések is inkább az amerikai időzónához voltak igazítva. 

Ti mit gondoltok? Lehet még esélye a magyar játékosnak és csapatának a továbbjutásra?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!