Ma éjjel győztest avatnak a tengerentúlon is

Ma éjjel győztest avatnak a tengerentúlon is

Befejeződik az NA Contenders rájátszása.

Akárcsak tegnap Európában, ma éjjel véget ér az 50 ezer dollár összdíjazású, észak-amerikai Overwatch Contenders nulladik szezonja is. Az öreg kontinens eredményeiről az alábbi cikkünkben tudtok tájékozódni.

Megtört egy "örök második" átok, az EU Contenders rájátszásában

Uacute;j Overwatch királya van az öreg kontinensnek.

Az előző heti csoportmérkőzésekből nagyon erős alakulatok jutottak tovább a rájátszásba. A koreai edzőkkel és játékosokkal erősítő Immortals, egyértelműen favorit a nemrégiben újra alakult FaZe klán ellen. A Kungarna együttese talán képes lesz megszorongatni az LG Evilt, ahogy a másik ismeretlen csapat, az FNRGFE is okozhat meglepetést a korábbiakban kiválóan szereplő Renegades számára. Az utolsó párosítás, talán szintén egyértelmű győzelem lehet a Team Liquidnek az Envision ellen. Az ágrajz a következő képen néz ki:
ow na contenders playoffs
Habár a mérkőzések már este 8 órától megkezdődtek, a Blizzard közvetítési politikája miatt, mi csak a 9 órakor kezdődő, Renegades vs. FNRGFE mérkőzésbe tudunk majd bekapcsolódni. Az éjszaka időterve a következők szerint alakul:
ow na contenders schedule

A közvetítés házigazdája, a mémmé vált Alex "Gillfrost" Gill ,aka "Left Guy" , a kommentátorok pedig James "Jamerson" Lee, Jason KaplanRobert "hexagrams" Kirkbride és Andrew "ZP" Rush,  lesznek. Ha csúcsminőségű Overwatchra vágytok és az éjszakázást is jól bírjátok, ki ne hagyjátok a meccseket az Overwatch Contenders hivatalos Twitch csatornáján.

Élő videó megtekintése innen: OverwatchContenders – www.twitch.tv

Jó szórakozást mindenkinek!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

 

Kövess Minket!