Jöhet ismét a NiP Magic? - ESL ONE Köln, első nap

Jöhet ismét a NiP Magic? - ESL ONE Köln, első nap

Véget ért az ESL ONE Köln első napja, ezzel együtt a csoportkör két fordulója is az ötből, tele csodákkal és hatalmas zakókkal!

Nézd velünk magyarul az ESL ONE kölni versenyét!

Az év egyik legnagyobb durranása hamarosan kezdetét veszi! Nézd velünk a világ legjobb csapatainak összecsapását Kölnben!

Az első napon, ahogyan már korábban is említettük, két fordulót játszottak a csapatok, svájci rendszerben és Bo1-ben. Sokszor mondta már mindenki, hogy ez a formátum veszélyes lehet, mert túl véletlenszerű. Aztán jött a tegnapi nap és végre bebizonyosodott a vészmadarak igaza, ugyanis kb. minden bekövetkezett az eredményeket tekintve, amit előzetesen bárki lehetetlennek tartott volna egy-egy meccs előtt, csak nézzetek rá erre a táblázatra:

Történtek itt érdekes dolgok tegnap, többek között az, hogy a NiP vezeti a csoportkört, miután legyőzték a Cloud9-t és a G2-t! REZ bárkit lejátszott volna tegnap a pályáról, olyan formában volt és a többiek is rég nem látott játékot mutattak, szóval a mai nap legégetőbb kérdése az lesz, hogy jön-e a NiP Magic! Az OpTic a hétvégén lemaradt a Majorről és Kölnben képesek voltak hajszálpontosan ugyanazt az eredményt hozni, mint a NiP, olyan csapatok ellen, mint a North vagy a Space Soldiers.

A Liquid az OpTic sorstársa, úgy tűnik jóban, rosszban követik őket, hiszen szintén kiestek a Major kvaliról és 2-0-ban vannak itt, ráadásul ők a Na'Vi-n és az Immortals ötösén mentek át ezúttal. A mouz is bekeményített tegnap, legyőzték a fnaticot, valamint az egykori csapattársat, NiKo-t is felvonultató FaZe-t. Tehát ők állnak jelenleg a legközelebb a továbbjutó helyekhez, vagyis ma ketten ebből a négyesből már biztosan bekerülnek a rájátszásba és valljuk be, nem pont ezt a négyest vártuk ilyen pozícióba.

Több mint 60 körön keresztül lőtte egymást a C9 és a Na'Vi egy Bo1-ben!

GuardiaNnak jót tett az esküvő, rég nem játszott ilyen jól.

A középső nyolcas helyzete mindig instabil, hiszen bármikor elindulhatnak bármelyik irányába a táblázatnak, csupán egy-egy rosszul vagy jól kifogott nap/meccs miatt. Ezúttal a névsor igen impozáns a középmezőnyben, hiszen a 8 csapatból heten a világ ranglista első 10 helyezettje közül érkeztek! Az egyetlen, a ranglisták alapján vállalható teljesítményt nyújtó csapat közülük a Space Soldiers, akik megverték az SK-t az első fordulóban 16:14-re. De a brazilokon kívül a többiek is beleszaladtak egy-két meglepetésbe papíron gyengébb csapatok ellen és ez leginkább azért furcsa, mert ezelőtt is történt ilyen egy-két alkalommal versenyenként, de most mindannyian így jártak egyetlen nap leforgása alatt.

Bye Bye Virtus.pro, hello Flipsid3, hello Vega Squadron

MooNLight | 17/07/04 16:44 Már nagyon vártuk a Júniusi HLTV világranglistát, mert a múlt hónapban igencsak mozgalmas volt a CS:GO csapatok versenynaptára. Mindjárt a hónap elején zárult az ESL Pro League S5, amelynek 750.000 dolláros összdíjazása és a hónap végén rendezett londoni ECS Season 3 Finals 660.000 dolláros prize poolja nagyon vonzó célpont volt a hivatásos CS:GO játékosok és szervezetek számára.

A táblázat másik végén is érdekes dolgokat láthatunk, hiszen ma kieshet a Cloud9 és a VP is, ha úgy jön ki a lépés. Nem egymás ellen játszanak majd, de az eddigi formájuk alapján bármi megtörténhet. A Virtus.pro a két brazil csapattól kapott ki eddig, vagyis az Immortalstól és az SK-től. A C9 helyzete már érdekesebb, ők a csodatevő pizsamás nindzsáktól és a Na'Vi-tól kaptak ki, igaz utóbbitól csak hajszál híján, a 6. hosszabbításban. A Heroic és a TyLoo pozíciója talán annyira nem meglepő, de okozhatnak még meglepetést mindannyian, Bár a továbbjutás nem lesz egyszerű, hiszen most már nem hibázhatnak a csoportkör alatt!

Ma folytatódik a móka a Magyar Esport TV Twitch csatornáján! A versennyel, a közvetítéssel és a nyereményjátékunkkal kapcsolatban minden információt megtaláltok itt, 14:00-tól lehet gyülekezni az első mérkőzésre, ahol a Space Soldiers játszik majd a Na'Vi-val!

Élő videó megtekintése innen: ESL_esporthuCS – www.twitch.tv

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!