"Úgy gondolom olyan döntést hoztak, ami sokkal jobb a játék számára" - Terry Crews

A színész gondolatai Doomfistel kapcsolatban.

Az elmúlt hetek legnagyobb újdonsága az Overwatchban egyértelműen Doomfist. A bejelentés óta gőzerővel dolgozik a Blizzard a karakter finomhangolásán, hogy kellőképpen kiegyensúlyozott állapotban kerülhessen be az éles szerverekre. A hivatalos dátumról és a hős fejlesztésének körülményeiről, az alábbi cikkünkben tudtok tájékozódni.

Doomfist háttér: Sokat merítettek a klasszikus verekedős játékokból

Már csak egy hét és jön Doomfist élesben is, a mozdulatai mögött pedig Ken köszön vissza.

Doomfistről tehát már lassan minden információ a rendelkezésünkre áll, amibe beletartozik az is, hogy a pletykákkal ellentétben nem Terry Crews, hanem a Sierra Leonei származású Sahr Ngaujah adja a hivatalos hangját. Ez a tény, néhány rajongónál igencsak kicsapta a biztosítékot és az internet különböző felületein adnak hangot elégedetlenségüknek. 

A napokban Terry Crews viszont adott egy interjút, ami talán segít lenyugtatni a közösséget, mivel nagyon jó véleménnyel van a Blizzard munkájáról és játékosként teljes mértékben elégedett Doomfist-tel. 

"Vicces, mert amikor elmentem a Blizzardhoz és beszélgettünk a lehetőségekről, rájöttem, hogy nem akarok az a csávó lenni, aki szabotálja a játékot, érted? A fejlesztőknek volt egy kialakult képük, amibe nem szerettem volna belekontárkodni. Sosem akartam elrontani a játékot, csak hagytam hogy csinálják azt ami szerintük beleillik a játékba. Amikor láttam Doomfist születését és megtudtam hogy egy másik színész mellett döntöttek, azt gondoltam, hogy tökéletes lett és ez így van jól. Úgy gondolom olyan döntést hoztak, ami sokkal jobb a játék számára és tisztában vagyok vele, hogy ez sokaknak nem tetszik, viszont engem egyáltalán nem zavar."

terrycrews on Twitter

I will always love @PlayOverwatch and everyone at @Blizzard_Ent! #Doomfist is incredible n I'm happy to have had all the fans consideration!


A színész arra is kitér az interjúban, hogy a jövőben még simán összejöhet az, hogy a Blizzardal együtt dolgozzon.

"Ha lesz bármilyen közös munkám a stúdióval, az tökéletes lesz. Tök jó kapcsolatban vagyunk a srácokkal, ami szuper dolog és úgy hiszem valami közeledik számomra ezzel kapcsolatban, de a még jobb hír ennek kapcsán az, hogy részese lehetek a Microsoft Crackdownnak, ami nem semmi. Játszható karakter leszek a Crackdown 3-ban, ami több mint amiről valaha álmodtam. Az Overwatchban csak egy színész lennék akinek felveszik a hangját egy karakterhez, de ebben a játékban bementem a stúdióba és teljes mértékben lemodelleztek."

Zárószóként pedig az alábbi üzenetet küldte minden csalódott rajongó számára.

"Higgyétek el nekem, ez majd kiengesztel minden csalódást ami az Overwatchal kapcsolatban ért titeket, mert tudom, hogy a Crackdown 3 lesz az én játékom. A bejelentést majd az E3-on fogjuk megtenni és a Comic Con standján is ott leszek. Egy álom válik ezzel valóra."

Nos úgy hisszük ez az interjú talán tényleg meggyőz mindenkit abban, hogy Terry Crews egyáltalán nem bántódott meg, amiért nem ő lehetett Doomfist hangja. Ráadásul a Crackdown szériába való bevonásával sokkal többet adhat át színészi képességeiből és persze önmagából a róla mintázott karakternek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!