Észak-amerikai csapatot igazolt a Rogue

Észak-amerikai csapatot igazolt a Rogue

HiKo visszatér a profi játékosok közé egy teljesen új csapatban!

Még vasárnap éjjel érkezett a hír, miszerint a Rogue, aki nemrég megvált teljes csapatától új játékosokat igazolt, ráadásul az észak-amerikai régióban. A 4 játékosból és egy edzőből álló friss felállás azután jöhetett létre, hogy tavasszal minden játékost eligazoltak a Rogue-ból: glace távozott a North akadémia csapatába; bubble és v1c7or lépett le, hogy az újjáalakult Mortal Kombatban játszanak dream3rrel (azóta már The Imperial néven játszanak); tenzki a Dignitas hívására pattant meg, ahol azóta is játszik foxékkal; cadiaN áprilisban ment el mint a csapat utolsó játékosa, azóta is csapat nélkül van.

Máris megvan az első ex-csaló, akire csapatot építenek

Pár hónapos kihagyás után ismét összeáll a bolgár MK, a csalási tilalom feloldásának sokat köszönhet dream3r.

Ettől függetlenül a szervezet játékos nélkül maradt, így csak idő kérdése volt, mikor szereznek új csapatot maguknak. Viszont úgy tűnik, ott hagyják Dániát, sőt Európát is, hiszen észak-amerikai játékosokat igazoltak most. A csapat a mindenhonnan kivágott és hónapok óta szabad préda HiKo köré épül majd, mellett pedig az ESL Pro League-ből kieső Enigma6 3 játékosa, shinobi, vice és wrath csatlakozik. Az edzői szerepet is sikerült feltölteni, ezt a 2015-ben visszavonult kanadai játékos, Grt látja majd el.

A Rogue új felállása:

  • Daniel "vice" Kim
  • Collin "wrath" McSweegan
  • Josh "shinobi" Abastado
  • Spencer "Hiko" Martin
  • Garett "Grt" Bambrough (edző)

Ötödik játékosa egyelőre nincsen a csapatnak, ám lehet találgatni, hogy ki jöhet a régióból melléjük. Egy friss lehetőség lehetne mindenképp valamelyik ESL által visszaengedett bundázó játékos, mondjuk steel, akiről már biztos, hogy nem játszik majd a régi csapattársakkal együtt, de lehet visszatér. Nála az egyetlen probléma az lehet, hogy elemzőként és Twitch streamerként igen sikeres Észak-Amerikában, így azt sem lehet tudni, hogy valóban visszatér-e az aktív, profi játékhoz.

Visszatérhetnek a bundabotrány miatt eltiltott ex-IBP-s játékosok!

Két éve lettek eltiltva a profi játéktól azok az ex-IBUYPOWER-es játékosok, akik bundabotrányba keveredtek, de az ESL új szabályzata szerint visszatérhetnek!

Egy másik lehetőség az lehet az ötödik játékosra, ha valakit sikerül megszerezni a várható forgatásban, mely a régió csapatait bolygatja majd meg. Bár nem sok pletykát találni ennek kapcsán, biztosra vehető, hogy lesznek mozgolódások, miután az OpTic-nak is új ötödikre lesz szüksége. Emellett csak a Cloud9 tudott kijutni a Majorre az észak-amerikai csapatok közül, így lehetséges, hogy mások is cserére folyamodnak majd és ebben a káoszban a Rogue talál magának valakit. De azt sem szabad elfeledni, hogy bármikor nyúlhatnak az európai régióhoz is, hiszen tele van szabadúszó tehetségekkel, illetve itt is várható sok-sok forgatás a közeljövőben. Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy a Rogue új vállalkozása mennyire lesz sikeres.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!