Végre e-sport lesz a Battlefield 1!

Végre e-sport lesz a Battlefield 1!

Az EA pár napja egy igazán örömteli bejelentést tett a játékkal kapcsolatban.

Azt tudtuk, hogy a Battlefield 1 igen jóra sikeredett - ezért a mai napig mi is rengeteget pörgetjük -, de arra nem gondoltunk, hogy az Electronic Arts legutóbbi pénzügyi jelentése szerint jelenleg már több mint 21 millióan tolják a világháborús lövöldét. Andrew Wilson, a cég vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy a java viszont még csak ezután jön és számtalan izgalmas tartalommal fogják megörvendeztetni a rajongókat. 

A magányos farkasoknak lesznek újabb egyjátékos kampányok, a többjátékos módba még több új pályát kapunk és hőn szeretett játékmódok is érkezni fognak. Emellett tovább finomítják és még részletesebbé teszik a fejlődési rendszert, valamint végre kapunk egy e-sport játékmódot is, aminek köztünk szólva már éppen ideje volt, így a megjelenés után 10 hónappal.

Magyar játékossal tér vissza a Battlefieldbe az Epsilon!

Hamarosan a Battlefield 1 esport bajnokság is elindul, ám addig is íme Horecék bemutatkozó videója!

Sajnos, ezzel kapcsolatban nem árultak el további részleteket, ami nem is csoda, hiszen az augusztus 22. és 26. között megrendezésre kerülő Gamescomra tartogatják a puskaport, abban viszont már most biztosak lehetünk, hogy az új mód jó hatással lesz a hazai és nemzetközi versenyekre, ahol remélhetőleg a legjobb magyar BF játékosnak, Horecnek is drukkolhatunk!

Mondjuk a játékosoknak ezt leszámítva eddig sem lehetett okuk panaszra, hiszen a Battlefield 1 sorra kapja a tartalmi bővítéseket, frissítéseket. Tavasszal érkezett az első nagyobb DLC, ami új hadszíntereket, fegyvereket, elit harcost és egy vadiúj játékmódot is hozott, de ősszel meg már jön a legfrissebb kiegészítő is, összesen 8 új pályával, az oroszok oldalán megjelenő női harcosokkal és megannyi kellemes meglepetéssel.  

Ha még nem szereztétek be a játékot, de éltek-haltok az FPS-ekért, akkor a Battlefield 1 Ultimate Edition-t ajánljuk nektek, hiszen így hozzáférhettek a teljes tartalomhoz. Ha pedig szeretnétek elsajátítani az alapokat, többek közt itt nézzetek szét, aztán találkozzunk a harcmezőn!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!