Felfüggesztést kapott Danteh a Sombra exploit miatt

Felfüggesztést kapott Danteh a Sombra exploit miatt

Miután azt mondta, hogy soha nem fogják bannolni a hiba kihasználása miatt, egyhetes felfüggesztést kapott.

Az egész történet onnan indul, hogy a Blizzardnak megint sikerült egy hibát pakolni a játékba. Mondjuk az is lehet, hogy eddig is ott volt, csak nem vettük észre. De azt már megtanultuk, hogy ha valahol van egy glitch, akkor azt a játékosok meg fogják találni. Ez a mostani Sombrához kapcsolódik, miszerint a Temple of Anubis pályán át tudja küldeni a Translocatort a fal egyik pontján, ami a spawn terület közelében landol, majd ő is simán átrepül a falon. Valahogy így.

A videón Dante "Danteh" Cruz az Arc6 játékosa látható, aki a tegnapi napon váltig állította, hogy a hiba kihasználása miatt nem kap majd bant. Ebben igaza is lett, bant nem kapott, de felfüggesztést azt igen.

Ezek után tuti kétszer meggondolja majd, hogy mikor milyen hibát használ majd ki. Pedig tudhatta volna, hiszen a Blizzard esetében nem ez az első eset, amikor egy ilyen esetben csúnya büntetéseket osztogatott. Nemrég Disguised Toast is megkapta a magáét, amikor még el is magyarázta egy videóba, hogyan kell egy bug-ot kihasználni. Sőt a WOW-ban nem egyszer büntettek több tucat vagy akár több száz játékost, amikor valamilyen úton-módon olyan előnyhöz jutottak, ami nem lett volna szabad.

Egyszóval, ha találtok egy bugot, akkor ne az legyen az első, hogy abból próbáltok előnyt kovácsolni, inkább csak jelentsétek. Ha pedig mégis erre vetemednétek, akkor legalább ne hencegjetek élő adásban, hogy a Blizzard úgyse csinál veletek semmit.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Cover és képek: Blizzard

Kövess Minket!