Orisa feltűnt a buffradaron és megint jön pár ingyen Loot Box a Twitch Prime-on

Orisa feltűnt a buffradaron és megint jön pár ingyen Loot Box a Twitch Prime-on

Végre a fejlesztők is rájöttek, hogy Orisa nem igazán találta meg a helyét a játékban és a Twitch Prime megint ládákat osztogat.

Orisa Buff a láthatáron

Az utóbbi pár hónapban az Overwatch meta a dive komp irányába mozdult el. Ez több szempontból is jó, hiszen maga a játék gyors lett, ütemes, izgalmas és nagyon élvezetes. Persze azzal, hogy a játékstílus relatíve stabil, óhatatlanul eljött az is, hogy pár hős a háttérbe szorult. Teszem az Orisa a kiadása óta nagyon kevés játékban bukkan fel, pedig már nem egyszer volt rajta a buff listán. A játékosok pedig emiatt, ahogy lenni szokott a fórumokon zúgolódtak egy egészségeset, aminek az lett a hatása, hogy Jeff Kaplan megint válaszolt:

"Azt hiszem, hogy nincs szüksége nagyon durva buffra. Ebben a pillanatban is kísérletezünk nála pár fejlesztéssel, de az tuti, hogy nem nyúlunk az alap dolgokhoz. Sajnálom, hogy nem mondhatok erről többet, de egyelőre még mi sem tudjuk, hogy az elképzelések közül mi marad majd meg. Ezzel együtt nem érezzük azt, hogy olyan durván le lenne maradva, de azt látjuk, hogy messze van a jótól."

Szó, ami szó a dive meta egy érdekes dolog, de ha a koreai Apex tornán Winstonnak és D.Va-nak 90% körüli pick aránya van, akkor egy picit már elgondolkodik az ember. Azt tuti nem lehet elmondani, hogy túl nagy egyensúly lenne a karakterek között, ez alapján pedig várható, hogy a fejlesztő csapat belátható időn belül rendesen megkavarja majd a dolgokat.

Golden Twitch Prime loot box

Ha még nem pattintottátok ki a Twitch Prime-os dobozotokat, akkor gyorsan tegyétek meg, mert a jövő héten véget ér ez az akció és más lép a helyébe. Amint augusztus 10-én véget ér a mostani esemény, már következik is a másik, ami egy hónapon keresztül zajlik majd és összesen öt loot box-ot lehet majd kiszedni belőle, teljesen ingyen. Egy nagy különbség azért van ebben a körben. A dobozok már nem lesznek olyan különlegesek. Az arany változatban fixen ott figyelt egy legendás skin, de ebben a körben ez nem garantált.

Fontos még tudni, hogy az akció a Summer Games-re nem vonatkozik, tehát a dobozok minden szempontból átlagosak lesznek. Ha kiütnétek az arany dobozt és feliratkoznátok a következő ötre is akkor látogassátok meg a Twitch Prime Overwatch oldalát és onnan kiszedhetitek a kulcsokat. Egyre figyeljetek azért, hogy egy profilra csak egy kódot lehet aktiválni, szóval ha valamilyen 'csoda' folytán több Twitch fiókotok lenne, akkor az extra kódokat szórjátok szét a haverok között. 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Cover és képek: Blizzard

Kövess Minket!