Kajzoo válaszol a Kazna Kru nyilatkozatára!

Kajzoo válaszol a Kazna Kru nyilatkozatára!

Zárul a kör, kajzoo kifejti véleményét a Kazna Kru nyilatkozatáról, amit a kialakult pénzügyi nézeteltérések kapcsán tett közzé a csapat!

A pár nappal korábban közzétett cikkünkben azt taglaltuk, hogy vajon miért nem fizették ki kajzoo-t a világbajnokság után, majd megkeresésünkre a Kazna Kru közzétette hivatalos nyilatkozatát az ügy kapcsán. A kialakult helyzeten valószínűleg már nem változtat, de a korrektség kedvéért alább olvashatjátok kajzoo véleményét a Kazna kru válaszáról.

Válaszolt a Kazna Kru, megvan, miért nem kapott pénzt kajzoo

Hétvégi cikkünk kapcsán megkerestük a Kazna Kru csapatkapitányát, Hybaa-t, aki részletezte a kialakult helyzetet a csapat szemszögéből. Az eredeti, angol nyelvű nyilatkozatot a linkre kattintva olvashatjátok, alább pedig annak magyar verzióját. A Kazna Kru a Wargaming.net e-sport szcénáját erősíti az első Wargaming.net League szezontól kezdve.

kajzoo véleménye a Kazna Kru válaszáról

Ne felejtsétek el, hogy 1,5 hónapig játszottam velük napi 3-6 órákat. 1-2 nap kivételével minden nap. Durván 45*3=135 óra, ami mind a szabadidőmből ment el. Mellesleg vicces, hogy az emberek azt hiszik, hogy 1 hétig bent ülni egy játékteremben és gyakorolni a meccsekre olyan hű de nagy vakáció. Illetve az utolsó beszélgetésünket végig hazudta. Na most ugye a link emberekkel nehéz mit kezdeni. Nem probléma, meglátjuk, hogyan fognak neki az új szezonhoz és megteszek mindent, hogy minimalizálni tudjam a pénzbevételüket.

Illetve még éppen a levélben sem őszinte. Nem én voltam az első akinek a pénzéből lenyúlt volna. Ealien-től is elvett párszár eurót amikor bejelentette a DiNG-be való átigazolását.

Mielőtt beléptem, úgy volt, hogy minden orosz játékost kitesznek és ezáltal a régi csapatomnak így is, úgy is annyi lett volna sajnos. A LAN-on megkeresett ANIALLATOR aki akkor az Oops-ban játszott, és előtte 3 szezonon keresztül játszottunk együtt a GH-ban, hogy menjek vissza mert biztos forrásból tudja, hogy a ruszkik maradhatnak. Innen nekem 1 hónapos gondolkodási idő következett. Ha lett volna eszem addig maradok ameddig ki nem fizetnek, mert ez igenis befektetett munka és energia, és nem azért megyek el Moszkvába, hogy 1 szobában üljek 0-24 és taktikázzak. A Krasznaja ploscsagyot hajnali 3-kor volt csak időm megnézni 2 másik sráccal. Mellesleg a GoHard-ba nyilván az is visszahúzott, hogy az én csapatom, én alapítottam egy német csávóval 2 évvel ezelőtt.

Itt még kalkuláljuk azt is bele, hogy Nexus családi okok miatt nem tudott utazni, szóval ha én sem vagyok a KAZNA-nak a 2 tartalékost kellett volna használnia, ami valljuk be, lehet hogy a csoportból való kijutás rovására ment volna, és akkor mindenki üres kézzel távozik.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.