Kajzoo: "Elvesztettem a pénzem Moszkvában, nem látta valaki?"

Pénzügyi problémák árnyékolják be a moszkvai magyar sikert.

Az idei Grand Finals eseménynek a WoT történetében először magyar résztvevője is volt Wagner "kajzoo" Erik személyében. Kajzoo ideiglenesen otthagyta csapatát és csatlakozott a Kazna Kru együtteséhez, akikkel a világbajnokságon a legjobb 8 közé jutott, amire mindannyian büszkék lehetünk.

Mégsem teljes a siker

Minden ott kezdődött, hogy bár a WGL fedezte a résztvevő gárdák utazási- és szállásköltségét, de csapatonként csak 8 fő számára. Kajzoo a csapat 9. játékosaként ment ki Moszkvába, így a megbeszéltek szerint a Kazna állta volna a költségeit abból a pénzből, amit a szezon elején menedzsmentre kaptak.

Ez nem így történt. A Kazna a GF nyereményből, egész pontosan kajzoo részéből vonta le a megkérdezése nélkül a fentebb említett költségeket.

Hogyan és mennyit keres egy profi World of Tanks játékos?

Scheff | 17/06/02 08:00Az e-sport napról napra növekszik, így a nyeremények is egyre nagyobbak, de vajon mennyit keresnek az online tankcsatákkal a profik? Valószínűleg sokakat foglalkoztat az a kérdés, hogy meg lehet-e élni a tankozgatásból, de mielőtt lelőnénk a poént, vegyük sorra, hogy milyen bevételi forrásaik vannak a profi tankászoknak.

Itt még nincs vége

Miután eldöntötte, hogy visszalép korábbi csapatába, a GoHard-ba, a Kazna Kru csapatkapitánya, Hybaa egyáltalán nem fizette ki. Kajzoo ezzel összesen 680$-tól, azaz megközelítően 170.000 forinttól esett el.

A bizalmi elv

A WGL jelenlegi rendszerében nincs külön szabály a nyeremény elosztásáról, ezért csapaton belül dől el, hogy ki mennyi pénzt kap. Ez általában aktivitástól, esetleg teljesítménytől függ és általában nem is szokott gond lenni belőle, de időnként előfordulhatnak olyan esetek, mint például ez, hiszen a csapatkapitány kapja a nyereményt és ő is küldi ki. A játékosok tehát csak remélhetik, hogy szezon végén azt az összeget kapják, amit előzetesen megbeszéltek.

Mint mond a Kazna Kru?

Felvettük a kapcsolatot a csapattal az ügy kapcsán, és várjuk a válaszukat. Hamarosan bővebb információkkal jelentkezünk!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.