Go4WoT - Júliusi havi döntő eredmények

Go4WoT - Júliusi havi döntő eredmények

Ez történt a tegnapi meccseken!

Pár héttel ezelőtt megszaladt a TriggR szekere és bejutottak a Go4WoT júliusi havi döntőjébe! Lássuk az eredményeket!

Magyar csapat is lesz a Go4WoT júliusi döntőjében!

A TriggR legutóbb bejutott a legjobb 12 Go4WoT csapat közé, így ma este nekik szurkolhatunk a Go4WoT júliusi havi döntőjében!

TriggR vs No Hard Feelings

A magyar csapat első ellenfele a  No Hard Feelings nem vette félvállról a csatákat és rögtön az első körben letarolta Cliff-en támadó oldalról a védőket.

A következő csatában a  TriggR támadó oldalról egyenlített, de a Steppes támadás kifogott rajtuk, így sajnos kiestek a versenyből.

A fontosabb eredmények

A versenyen csodás keresztbeveréseket láthattunk, mint például a  Lynx Squad TWB Gaming (akiket egyébként magyar játékos is erősít Garvatron személyében) elleni mérkőzését, ami meglepő módon előbbi győzelmével zárult, de végül felső ágról a  Tongue Tornado, míg az alsó ágról a  CYE.Go4WoT jutott be a döntőbe.

Ahogy a fenti képen is láthatjátok a bajnokságot a  Tongue Tornado nyerte meg, de az eredményeket tekintve végig igencsak szoros és izgalmas csatákat játszottak a román együttes ellen, akiket a negyedik körben Killstill mentett meg a 3:1-es vereségtől.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.