Rövidhírek: Lucio Ball Hotfix, Summer Games skin érdekességek

Rövidhírek: Lucio Ball Hotfix, Summer Games skin érdekességek

A kezdeti nehézségek ellenére, már meg is érkezett a javítás az új játékmódra. 

Tegnap előtt elindult az idei Overwatch Summer Games event, visszatért a Lucio Ball, immár kompetitív móddal, ráadásul érkezett egy rakás skin, emote, és spray is a játékba. Ha lemaradtatok volna, az alábbi cikkünkben mindet megtaláljátok.

Summer Games 2017: Megérkeztek a skinek, a sprayek, az emote-ok és minden egyéb

Gyönyörű legendary skinek, ütős highlight intrók és még sok-sok finomságot kapunk a 2017-es Summer Gamesen.

A start azonban nem volt felhőtlen. Ugyanis ahogy lenni szokott, a frissítés élesbe lépésével néhány bug is előkerült a játékban, amik igencsak megkeserítették a játékosok életét. Első körben a kompetitív Lucio Ball játékosoknak kellett rengeteg időt várniuk mire bedobta őket játékba a rendszer, ráadásul akik haverokkal szerettek volna egy jót focizni, azok nem tehették meg csak akkor, ha a normál rank rendszer szabályai szerint 1000 ponton belül tartózkodtak. 

A játék atyaúristene, Jeff Kaplan természetesen azonnal reagált a rengeteg hibajelentésre és panaszra, aztán azonnali javítást ígért minden platformon. A PC játékosok ma már valószínűleg bugok nélkül játszhatnak majd, a konzolosoknak viszont az eddig megszokott engedélyeztetés miatt várniuk kell pár napot. 

Most hogy mindenkit sikerült megnyugtatni, térjünk is rá egy kellemesebb témára, ami a Summer Games skinekkel foglalkozik. Akárcsak a Pixar a mesevilágban, a Blizzard is előszeretettel helyez el rejtett utalásokat, illetve micro-fun kontenteket a játékaiban. Most sincs ez másként, mivel néhány hőskinézet nagyon vicces kis részleteket kapott, vágjunk is bele.

Lifeguard McCree
ow blizzard mccree skin

A Lifeguard McCree skin fegyverét Peacekeeperről Desert Seagullá változtatták, utalva ezzel videó játékokban nagy népszerűségnek örvendő a Desert Eagle fegyverre. Néhány rajongó pedig már odáig is elment, hogy a Seagull megnevezés a profi játékosra, Brandon "Seagull" Larnedre utal. A nyakba akasztós síp pántján  "High Tide" azaz magas dagály szerepel, az övcsatján pedig BAMF helyett, SAMF, az S jelen esetben a Safe, azaz biztonságos szóra utal. 

Grillmaster: 76
ow blizzard soldier skin

Igazából elég lenne csak annyit mondanom, hogy Zokni+Szandál, viszont a Blizzard tovább fokozta a rajongók cukkolását. A karakter kezében Sófegyver feliratú puska található, a gyógyító képesség kis tartályából, pedig fémdobozos üdítőt csináltak. A sornak még nincs itt vége, ugyanis változtattak a hős szövegein is, így fordulhat elő hogy "Tactical sunglass activated" szavakat halljuk a megszokott visor helyett.

Zarya voiceline

Habár Zarya nem kapott idén nyárias kinézetet, egy apró kis easter egg mégis bekerült a játékba, ami lehet kicsapja majd a biztosítékot néhány játékosnál, ha az ellenfél sokat spammeli rájuk.  A Blizzard egy hírhedt interjút vett alapul, ahol az orosz jéghoki jétékos Ilya Bryzgalov annyit mondott: "Ez csak egy játék, miért kéne felidegesítened magad rajta?" 


Reméljük a bugok minél hamarabb megoldódnak majd minden platformon, viszont ha még is találkoznátok velük, gondoljatok csak Ilya Bryzgalov aranyat érő szavaira, ez csak egy játék, miért kellene idegeskednetek miatta?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!



Kövess Minket!