Lehet még ennél is menőbb a spray? Igen, ha kombóban toljátok!

Lehet még ennél is menőbb a spray? Igen, ha kombóban toljátok!

A falfirkák már alapból is jól néznek ki, de ha találtok egy olyat, ami kiegészíti a másikat az már egyszerűen tökéletes.

A játékban lévő spray-ek a játék tök jó kis hangulatelemei. A meccs előtt el lehet azzal ütni az időt, hogy lehetetlen helyre fújjátok fel. De arra is alkalmas, hogy egy szebb megmozdulás után az ember csak úgy swagből valahova feldobja, hogy ha majd arról lesz a Play of The Game, akkor nyilván legyünk ultra menőek. Ezzel együtt a lehetőségek tárháza ezzel még nem merül ki, hiszen ahogy az már megszokott, a gamer közösség mindig talál valami kreatív és általában nagyon vicces módot, hogy egy alapvetően egyszerű dolgot egy magasabb szintre emeljen. A helyzet az, hogy ez a spray-ekkel kapcsolatban is így van. Mutatjuk az öt legeredetibb és legkreatívabb ötletet.

Harmony/Discord

Ezt a sprayt nem olyan könnyű összehozni, mivel két Zenyatta kell hozzá. Ha olyan játékmódban csináljátok, ahol lehet több egy hősből, akkor nem para. De egyébként az ellenfél Zen játékosát kell meggyőzni a kooperációról. A szimbólum egyébként a Discord illetve a Harmony képességeket szimbolizálja, de a kettő együtt már kiadja a Yin és Yang képét, ami nagyon jól néz ki.

A szkander

Ezt a spray kombót nem csak a nagypapával lehet összehozni, Doomfistnek is van egy hasonló graffitije, de a Reinhardt változat sokkal jobban néz ki. Az viszont tuti, hogy a rajzon úgy néz ki, hogy Zarya kerekedik felül mind a két esetben, ezek szerint ő lenne a játék legkeményebb embere?

A téli pajtik

Ha itthon a tél van, akkor a földteke másik oldalán tombol a nyár. A két sokat próbált bajkeverő is megpihen egy-egy nagyobb rablás után, hogy a tengerparton élvezzék a téli napsütést. A Bro fist pedig csak egy kis kellemes ráadás.

Fel a magasba

Ana és Soldier a játék két legöregebb karaktere, sőt a két sokatlátott veterán már a kezdőcsapatban is ott volt. A történet szerint köztük megszakíthatatlan barátság feszül, ami csak még érdekesebbé teszi ezt a kis kombinációt.

A mogyoróvaj ereje

Egy ilyen méretű mogyoróvajas hordó egy átlagos amerikai családnak egy évre is elég lenne. Az biztos, ha Symmetrának elege lesz a harcból, akkor már van is egy nyitott pozíció, mint a cég reklámarca. De arra számíthat, hogy ebben az esetben Winston tuti megkéri a kezét.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Képek: www.hearthstonetopdecks.com

Kövess Minket!