Ismert fegyverek érkeztek a Call of Duty: Black Ops 3 többjátékos módjába!

Ismert fegyverek érkeztek a Call of Duty: Black Ops 3 többjátékos módjába!

Nem feledkezik meg a CoD:BO3 játékosokról sem az Activision.

Két ismerős és egyben népszerű fegyver került be a korábbi szériából a Black Ops 3-ba.

Az MSMC géppisztoly és az Olympia shotgun már elérhető a Black Marketen, ahol lehetőségünk van supply droppokból nagy szerencsével beszereznünk.Persze a név csalóka, a 2 éve megjelent CoD-hoz képest nem ugyanazon néven fogjuk megtalálni az SMG-t, hanem most XMC titulust kapta. Ez a fegyver volt a legerősebb géppisztoly, amely fellelhető volt a Black Ops 2-ben. Emiatt az egyik legnépszerűbb géppisztolyként híresült el a többi SMG-hez képest, kompetitív szinten, biztosan közrejátszott benne a sebzése és a hatótávja.másik fegyver, amely bekerült nem más, mint az Olympia, ami viszont már nem volt népszerű, de néhányan szívesen lövöldöztek vele a BO2 többjátékos módjában. A duplacsövű vadászpuskát eleinte csak a zombi módban történő hentelésre vitték, mert minden pálya elején megtalálható volt, közel a spawn-hoz.

A fegyverek mellé persze társult egy új fegyver kinézet is, amely az Empire elnevezést kapta. Ezt szintén csak supply droppokból lehet beszerzni.

Igaz, már csak nagyjából három hónap választ el minket a WWII megjelenésétől és a bétától is pár nap, de a játék hivatalos megjelenése November 3-án lesz esedékes. Így azért jó látni, hogy foglalkoznak a régebbi részekkel és a játékosok örülnek az ilyen meglepetéseknek.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Képek forrása: Activision

Kövess Minket!