Itt van minden, amit a CoD:WWII bétájáról tudni kell!

Itt van minden, amit a CoD:WWII bétájáról tudni kell!

A várakozásnak hamarosan vége – a legújabb Call of Duty bétája játszható lesz Playstation 4-en 10 nap múlva. 

A Call of Duty közösség már izgatottan várja, hogy kipróbálhassa az új játékot, amely visszatért a gyökerekhez. A Sledgehammer Games – a WWII fejlesztő csapata – néhány információt hozott nyilvánosságra, hogy mi is várható a bétában.

Ezekkel vár a legújabb Call of Duty!

nkAAA | 17/08/12 09:30 A Call of Duty számunkra még mindig nem a bespeedezett mókusként rohangáló katonák futurisztikus küzdelmeit jelenti, hanem azokat a nagybetűs hangulatot teremtő játékokat, amikbe bármikor órákat tudtunk és tudnánk ma is beleölni. Ilyen volt a CoD 2 és a CoD 4: Modern Warfare is, ám a franchise mára teljesen más vizekre evezett.

Kettő új különlegesség érkezik a WWII-be – Divíziók és a War játékmód – amelyek már jászhatóak is lesznek a zárt bétában.

A Divíziók fogják váltani a megszokott és tradicionális create-a-class rendszert, ahol a játékosoknak lehetőségük lesz választani az öt különböző hadosztályból, minden egyes katona rendelkezik majd egyedileg választható fegyverarzenállal, képességgel és edzettséggel. Egyébként a zárt bétában mind az öt divízió – Infantry, Airborne, Armored, Mountain, és az Expeditionary Forces is elérhető lesz.

War játékmód egy új lehetőséget fog hozni a játékosoknak a Call of Duty többjátékos módjába, ahol a szövetségesek és a tengelyhatalmak csapnak össze, az egyik védő a másik támadó oldalon. Sajnos a bétában csak egy pályán mérhetik össze az erejüket a nagyok, pontosabban Franciaországban St. Lo-ba.

A többi tradicionális játékmód sem marad el, lesz TDM, Domination és Hardpoint. Emellé három pálya érkezik majd, a Pointe Du Hoc, az Ardennes és a Gibraltar. Béta játékosok 1-es szintű katonaként kezdik a pályafutásukat, de folyamatosan fejlődhetnek, amelyek mellé társulnak minden egyes szintlépéskor az új fegyverek, scorestreakek, felszerelések és az alapvető képességek.

Azonban néhány korábban bemutatott különlegesség nem lesz a bétában, mint például a Headquarters – ahol a játékosok tömkelege beszélgethet és találkozhat egyszerre, gyakorolhat a fegyverével a gyakorló pályán és akár kereskedhet is. A játékosok nagy örömére a supply droppokkal sem kell számolnunk, pontosabban a bétában nem. Akik már úgy érzik, hogy elég jól játszanak, azoknak sajnos szomorkodniuk kell, hiszen nekik nem lesz lehetőségük versenyszerűen játszani, csak megjelenéskor lesz integrálva ez az opció.

Sledgehammer több információt leplez le a Gamescom ideje alatt augusztus 22-én! Érdemes velünk tartanotok, ha szeretnétek megtudni többet a játékról.

Ti benn vagytok már?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!