Európai ötöst építhet az OpTic

Európai ötöst építhet az OpTic

Nagyon úgy tűnik, hogy szervezet nélkül maradt európai játékosokkal épít új csapatot az OpTic Gaming.

Az OpTic Gaming egy észak-amerikai székhelyű multigaming szervezet, 2016 óta rendelkeznek CS:GO csapattal, mindjárt az év végén be is tudtak húzni egy komoly versenyt, az ELEAGUE 2. szezonjának fináléjában 2-1-re legyőzték az Astralist.

Az elmúlt időszak legnagyobb meglepetését hozta az ELEAGUE döntője!

Az Astralis sem volt képes megállítani NAF-ékat, az OpTic a második szezon bajnoka!

NA csapatként logikus volt, hogy észak-amerikai játékosokból rakják össze a keretet, de az ELEAGUE-t és az ECS-t követően (ez utóbbi tornán ezüstérmesek lettek, az Astralis visszavágott nekik) nem nagyon jöttek az eredmények. Most mindössze két játékossal (NAF és mixwell) és egy edzővel (ImAPet) rendelkeznek, hiszen tarik és RUSH a C9-ba igazolt. Nem, hogy erős, semmilyen CS:GO csapatuk nincs jelenleg.

Optic

Most viszont olyan pletykák kaptak szárnyra, hogy az amerikai szervezet teljesen újjáépülhet, ezúttal free agent európai játékosokból – legalábbis a GODSENT edzője, messioso szerint. A brit tréner meg is nevezett a várható kezdőötösből négy embert, az ötödikről viszont még nem beszélt. Szerinte ők fognak játszani:

  • Óscar "mixwell" Cañellas (spanyol)
  • Aleksi "allu" Jalli (finn)
  • Denis "denis" Howell (német)
  • Emil "Magisk" Reif (dán)

Első látásra is látszik, hogy ez egy teljes európai mix lesz, lesz itt német, finn, dán és spanyol. Viszont egy IGL sincs még a csapatban, az ötödik játékos várhatóan ezt a posztot fogja betölteni. A hírt, hogy 100%-ban európai ötöst szeretne az OpTic Gaming, neL is megerősítette, aki annak a flickshot.fr-nek az alapítója, ők szagolták ki tegnap olofmeister FaZe-be igazolását.

Kíváncsian várjuk, hogy ki lesz a csapat irányítója, már ha valóban ilyen terveket dédelget magában a szervezet. Ti mit gondoltok, ki jöhetne szóba mint ötödik IGL?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

(Forrás: RedditTwitter @neLendirekt; Képek: HLTVimgur.com)

Kövess Minket!