Európai csapat összeállítására készül az OpTic!

Európai csapat összeállítására készül az OpTic!

A hivatalos bejelentésre sem kell sokat várnunk, épül az európai sztárcsapat!

Nem is olyan rég számoltunk be róla, hogy az OpTic két játékosa, tarik és RUSH a Cloud9 csapatához igazolt. Hivatalos bejelentés ugyan még mindig nincs, de a Flickshot.fr már tényként kezeli az átigazolást. Korábban már írtunk róla, hogy keringenek pletykák az átigazolásról, igaz akkor még csak 4 név volt a listán, de most már az is eldőlni látszik, hogy ki lesz az ötödik.

Európai ötöst építhet az OpTic

Nagyon úgy tűnik, hogy a szervezet nélkül maradt európai játékosokkal új csapatot építhet az OpTic Gaming.

Ennek tekintetében viszont az OpTic-nak igazolni kellett új játékosokat. Eddig csak pletykaként kezelték, de most már szinte biztosra lehet venni, hogy az észak-amerikai szervezet európai csapatot rak össze. 

Mixwell minden bizonnyal marad és mellé érkezhet két olyan játékos, akik már korábban játszottak együtt, pontosabban a svéd NiP csapatában. Allu a FaZe-t hagyta el, friberg pedig jó pár év után távozott a nindzsáktól. 

Változás a NiP felállásában. Viszlát Friberg!

Várható volt, hogy előbb vagy utóbb drasztikus választ fog adni a NiP az folyamatos sikertelenségre. Eljött a pillanat!

Voltak még nagyon tehetséges játékosok, akik csapat nélkül maradtak és úgy látszik az OpTic meg is ragadta ezt a lehetőséget, hiszen a dánok nagy reménységét, Magisket is a soraikban szeretnék tudni. Az ötödik játékos minden bizonnyal a PENTA fiatalja, HS lesz. A jelenlegi edző ImAPet is nagy valószínűséggel távozik és az eddig a csapatnál tevékenykedő NAF veszi át a helyét. 

Ha minden hivatalos lesz, akkor erre a felállásra számíthatunk:

  • Oscar "Mixwell" Canellas
  • Adam "friberg" Friberg
  • Aleksi "allu" Jalli
  • Emil "Magisk" Reif
  • Kevin "HS" Tarn

Úgy látszik, hamarosan a forgatások végére érünk, hiszen a holtszezon is a vége felé közeledik és kezdődnek a versenyek. 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!